Németh okos találata

Dunaszerdahely. Öt alapemberük nélkül léptek pályára, és bizony nem sok vizet zavartak a homonnaiak Dunaszerdahelyen, ahol a hazaiak meddő mezőnyfölényének jegyében zajlott a párharc.

Dunaszerdahely. Öt alapemberük nélkül léptek pályára, és bizony nem sok vizet zavartak a homonnaiak Dunaszerdahelyen, ahol a hazaiak meddő mezőnyfölényének jegyében zajlott a párharc. A csallóköziek kapura tartó lövéseit Matkobiš, a keletiek hálóőre rendre hárította, ám igazi ziccert nem teremtettek a görcsösen futballozó hazaiak. A 61. percben Bukát Hanc terítette le a tizenhatoson belül, a játékvezető habozás nélkül 11-est ítélt. A büntetőt azonban a sárga-kékek hórihorgas szerb légiósa, Szavics a nézők nagy megrökönyödésére magasan a kapu fölé durrantotta. A vétkest két perc elteltével Sani váltotta fel a játéktéren. Szavics öltözőbe vonulását a DAC-drukkerek „Hajde” buzdítással, füttykoncerttel tették emlékezetessé. „Nem büntetem őt a kihagyott ziccerért, hiszen azok, akiket eredetileg erre a feladatra kijelöltem, nem vállalták az ítéletvégrehajtó szerepét” – vette védelmébe balszerencsés játékosát Robert Pflug, a házigazdák vezetőedzője.

A 76. percben Németh Krisztián védő létére okos gólt lőtt, s eldöntötte a három pont sorsát Erős lövés helyett, jobbal, a tehetetlen Matkobiš felett a bal felső sarokba emelte a labdát. „Csölle Pepónak odakiáltottam, tegye ki lövésre a labdát. Örülök, hogy segítettem a csapaton. Talán az Isten is azt akarta, hogy így legyen” – nyilatkozta a meccs után a gólszerző. A hazaik diadalának értéke a losonciak prešovi vereségének hírére megduplázódott. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?