Nem sikerült a bravúr

Koppenhága. Nem sikerült a bravúr a Dunaferr női kézilabdacsapatának, miután a hazai ötgólos siker után egy gyenge második félidei teljesítménynek köszönhetően idegenben 27:19-re kikapott a Slagelsétől, így a dán szupercsapat a bajnoki arany után az EHF Kupában is diadalmaskodott.
SLAGELSE–DUNAFERR 27:19 (12:11).

Koppenhága. Nem sikerült a bravúr a Dunaferr női kézilabdacsapatának, miután a hazai ötgólos siker után egy gyenge második félidei teljesítménynek köszönhetően idegenben 27:19-re kikapott a Slagelsétől, így a dán szupercsapat a bajnoki arany után az EHF Kupában is diadalmaskodott.

SLAGELSE–DUNAFERR 27:19 (12:11). Legeredményesebbek: Petrovics 8/2, C. Andersen 7/5, ill. Ferling 6/4, Bohuš 4, Pigniczki 3. Az első félidő kiegyenlített csatát hozott, ám a szünet után egyértelműen a házigazdák játszottak fölényben. A Slagelse a hajrában tetszés szerint érte el góljait, öt perccel a találkozó vége előtt már 9 találattal is vezetett.

„Sajnálom, hogy a remek első játékrész után a folytatásban gyermeteg hibákat követtünk el, és ezzel elúszott a bravúr lehetősége. Ennek ellenére gratulálok védenceimnek, mert tisztességgel helytálltak a félelmetes Farumi-csarnokban” – nyilatkozta Kiss szilárd, a Dunaferr vezetőedzője.

Anja Andersen, a Slagelse trénere: „Bevallom, egy kicsit meglepett a Dunaferr jó játéka. Szerencsére nem vesztettük el a kedvünket, és az utolsó negyed órában hibázásra kényszerítettük ellenfelünket, ez hozta meg számunkra a sikert.”

Nem bizonyult elégnek a Valencia háromgólos előnye (30:27), miután a női BL-döntő visszavágóján a szlován Ljubljana együttese magabiztos, 36:28-as győzelmet aratott a hazai visszavágón, s története során másodszor lett Európa legjobbja.

A női Challenger Kupa-finálé visszavágóján 27:21-re kikapott a Dortmund, a román Baia Mare csapatától, ám mivel Németországban a Dortmund 24:16-ra nyert, elhódította a trófeát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?