Nem félnek a címvédőtől Pirlóék

<p>Rangadóra kerül sor vasárnap este, a világbajnok és Eb-címvédő spanyolok az olaszokkal találkoznak. A hispánok rangos tornán a rendes játékidőben még sosem győzték le a taljánokat, a 2008-as Eb negyeddöntőjében 0:0 után 11-esekkel jutottak tovább Torresék.</p>

A kontinensviadalok során még senkinek sem sikerült megvédenie a címét, ezt a bravúrt szeretnék most végrehajtani a David Villát és Carles Puyolt sérülés miatt nélkülöző spanyolok. „Villa és Puyol kulcsemberek a válogatottnál, de biztosra veszem, hogy sikerül őket pótolnunk. Mindent megteszünk azért, hogy győzelemmel kezdjünk” – jelentette ki Javi Martinez, a Bilbao középpályása. Az olaszoknál is vannak hiányzók, a nemrég kirobbant bundabotrányban érintett Andrea Barzagli és Domenico Criscito. A taljánok abban bíznak, hogy megismétlődik a történelem, hiszen az 1982-es és a 2006-os vb-győzelmük előtt is korrupciós botrány rengette meg Olaszországot. „Nem félünk a spanyoloktól” – jelentette ki Thiago Motta, a Paris SG játékosa.

SPANYOLORSZÁG–OLASZORSZÁG

Gdansk, vasárnap, 18.00 Játékvezető: Kassai (magyar)

A VÁRHATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Casillas–Arbeloa, Sergio Ramos, Piqué, Jordi Alba–Xabi Alonso, Busquets–Silva, Xavi, Iniesta–Torres Buffon–Bonucci, De Rossi, Chiellini– Maggio, Montolivo, Pirlo, Marchisio, Balzaretti–Cassano, Balotelli

EGYMÁS ELLENI MÉRLEG: 29 8 11 10 29:38

MI DÖNTHET?

* A Silva–Xavi–Iniesta trió, ha hozzák megszokott formájukat, szinte lehetetlen megállítani őket.

* Fernando Torres. Több mint egy év után lőtt gólt a válogatottban a Chelsea csatára, sokan bíznak a feltámadásában.

* Pirlo szabadrúgásai, a Juventus 33 éves karmestere mesterien lövi a pontrúgásokat.

* Cesare Prandelli taktikája. Az olasz kapitány elődjeitől eltérően a támadófocit forszírozza, ezzel meglepheti a címvédőt. Védencei tavaly augusztusban 1:0-ra legyőzték a spanyolokat.

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?