Neheztelnek a bíróra

Nagymihály. A vágsellyei Duslo 1:1-es döntetlent játszott az újonc nagymihályi együttes otthonában.
Takács Tibor, a mátyusföldiek alelnöke így látta a találkozót: „Végig bátran játszottunk, az első félidőben enyhe mezőnyfölényben futballoztunk.

Nagymihály. A vágsellyei Duslo 1:1-es döntetlent játszott az újonc nagymihályi együttes otthonában.

Takács Tibor, a mátyusföldiek alelnöke így látta a találkozót: „Végig bátran játszottunk, az első félidőben enyhe mezőnyfölényben futballoztunk. Az első félóra végén vezetést szerezhettünk volna, szöglet után a csereként beállt Hromkovič (a sérült Klusát váltotta fel) közeli fejesét a DAC-ot is megjárt Belán kapus bravúrosan hárította. A játékrész hajrájában Lőrinc ügyes cselekkel becsapta őrzőjét, s pontos beadását követően Vyskoč öt méterről fejelt a hálóba. Hazai góllal indult a második félidő, Lanczot hátulról elgáncsolták, futballistáink leálltak, ám Doboš játékvezető továbbot intett, s Tóth egyenlített. Ezután a vendéglátók vették a kezdeményezést, de egy kapufán kívül nem tudtak komoly helyzeteket kialakítani. A mérkőzés hajrájában Vyskoč passza után a pozsonyi Interből érkezett Hromkovič a kapuba lőtt, ám a bíró a partjelzőre hallgatva les címén nem adta meg a találatot. A találkozót követően a keleti vezetők is elismerték, hogy vitatható ítélet született. Természetesen a három pontnak jobban örültünk volna, de a döntetlennel is elégedettek vagyunk.” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?