Nehezen nyert az éllovas

Besztercebánya. Nem kis meglepetésre a vendég ligetiek kezdtek jobban, néhány kecsegtető helyzetet is kidolgoztak. A másik oldalon, a 9. percben Pečovský beadását Bartoš közelről a kapu fölé lőtte. Ezt követően mezőnyfölénybe kerültek a katonák, a 27.

Besztercebánya. Nem kis meglepetésre a vendég ligetiek kezdtek jobban, néhány kecsegtető helyzetet is kidolgoztak. A másik oldalon, a 9. percben Pečovský beadását Bartoš közelről a kapu fölé lőtte. Ezt követően mezőnyfölénybe kerültek a katonák, a 27. percben újabb helyzetet puskáztak el: Semeník ajtó-ablak helyzetből a kapufa mellé durrantott. Két perccel később Pečovský a kapufára bombázta a labdát. A másik oldalon Krejčí lövését védte jó érzékkel Zajac. Fordulás után sem változott a játék képe, többet kezdeményeztek a házigazdák, viszont a Petržalka veszélyes ellenakciókat vezetett. A 68. percben Semeník a felső lécet találta telibe. Már-már úgy tűnt, gól nélküli eredménnyel végződik a találkozó, amikor a 88. percben a hazai nézők nagy örömére belőtte a győztes gólt a besztercebányai éllovas.

Góllövő: Pečovský (88.). Játékvezető: Micheľ, 6000 néző. Sárga lap: V. Veselý, Svintek, Ľ. Vyskoč, Semeník, ill. Straka G. B. BYSTRICA: Zajac–Ľ. Vyskoč, V. Veselý, Dzúrik, M. Pančík–Pečovský (92. Penov), Svintek, Kulík, I. Bartoš (68. Urgela)–Semeník, Jakubko. PETRŽALKA: Kollár–Burák, Borbély, Maixner, J. Ďurica–Straka G., Pinte (90. Zárecký), Šoltis, Tchuř (90. Mikulič)–Suchánek, Krejčí.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?