Sport

Negyedszer futnak az állatmenhelyek között

Komárom/Nagymegyer | Tíz települést érintve közel ötven kilométeres táv vár szombaton (rajt: 8.30) a 4. állatmenhelyek közti futás résztvevőire.
J. Mészáros Károly

2019. július 12. 16:20

Komáromból indulnak, az ottani Dunajka elöl, és Nagymegyerre érkeznek, az ottani Dogazylhoz. Közben Örsújfalun (9.05), Csallóközaranyoson (10.00), Ekelen (11.10), Nemesócsán (12.15), Tanyban (12.45), Galléren (13.20), Bogyán (13.40), Lakszakállason (14.05), Szilason (14.15) és Ekecsen (14.50) is megállnak.

„Hagyományossá vált futásunk célja felhívni a figyelmet a két állatmenhelyre és a gazdátlan kutyákra, ugyanakkor a futás népszerűsítését is felvállaljuk – húzta alá Ravasz Ödön szervező, szóvivő. – Út közben felajánlhatnak a lakók és a segíteni akarók tápokat az állatoknak, amit aztán továbbadunk a két menhely képviselőinek. Utunk a nagymegyeri Galamb sörözőben végződik megvendégeléssel. Jelezték, hogy eljönnek támogatni minket a Bősi Futóklubból, a tatabányai sprintesek, Bögi Sándor ultrafutó, akárcsak Barczi Szilárd ultrafutó is, aki kerékpáron hajt velünk. Futásunkhoz bárki bármilyen távon csatlakozhat.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Krakkói álom: hosszabbítás után továbbjutott a DAC az EL-ben!

Csapdák a last minute utazásokban, avagy hogyan válasszunk jó nyaralást

Felújítják az érsekújvári szociális szállást

Végeláthatatlan kocsisorok a hídlezárás miatt

Száz éve született Szíjjártó Jenő karnagy

Különleges képet készítettek Čaputováról Gombaszögön

Legfrissebb galériák
Olvasta már?