Negyedik lett a Tótka, Molnár páros 200 méteren

<p>Minimális különbséggel a negyedik helyen végzett a Tótka Sándor, Molnár Péter kajakos páros 200 méteren a riói olimpián.</p>

A világbajnoki címvédő kettős - amely a válogatót megnyerő, de utóbb doppinggyanú miatt az utazók közül kizárt Horváth Bence és Szomolányi Máté helyett jutott az utolsó pillanatban indulási joghoz - szoros versenyben maradt le a dobogóról.
   

A hatos pályára került magyarok jól kapták el a rajtot, de ugyanez elmondható volt szinte az összes többi döntős egységről is. A litvánok és a spanyolok aztán kicsit megléptek, de a célba érkezéskor nem lehetett megmondani, melyik hajó hányadikként végzett. A Saul Craviotto, Cristian Toro spanyol duó tudta egyedül, hogy győzött, majd a kiírás láttán örülhetett a Liam Heath, Jon Shofield brit és a Aurimas Lankas, Edvinas Ramanauskas litván páros. Utóbbiaktól Tótkáék mindössze három századmásodperccel maradtak le.
   

"Kammerer Zoltán azt mondta egyszer, hogy másodiknak és negyediknek lenni a legrosszabb. De ha valaki két héttel ezelőtt az mondja nekem, hogy negyedikek leszünk az olimpián, kinevetem. Ez egy megnyert negyedik hely." - jelentette ki Tótka Sándor a célba érkezés után. - "Lehet, hogy a magyar nemzet az elő- és középfutam után mást várt tőlünk, de mi kiadtuk magunkból a maximumot."
   

"Hihetetlen boldogok vagyunk ezzel a negyedik hellyel." - erősítette meg Molnár Péter, aki még egyesben is érdekelt lesz 200 méteren.
   

"Tőlem lehetett volna három ezred vagy három másodperc a különbség, ennél nem tudtunk volna többet-jobbat kajakozni." - tette hozzá.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?