NBA – Elárverezték Kobe Bryant két bajnoki gyűrűjét

West Berlin |

<p>Egy szombati árverésen összesen 433 531 dollárért (97,5 millió forint) kelt el az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) egyik legnagyobb sztárjának, Kobe Bryantnek hat ereklyéje.</p>

Az eladott tárgyak között két bajnoki gyűrű is van. Az egyik, amelyet a Los Angeles Lakers kiválósága 2000-ben édesapjára hagyott, 174 184 dollár (39,1 millió forint) dollárért kelt el, míg az anyjának ajándékozott bajnoki ékszer 108 153 dollár (24,3 millió forint) ellenében talált gazdára. A 34 éves Bryant korábban pert indított az aukciós ház ellen, mivel álláspontja szerint szüleinek nem volt joga eladni féltett tárgyait, ám később édesapja és édesanyja bocsánatot kért tőle, a felek pedig megállapodtak. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?