NBA

New York. A német Dirk Nowitzki 40 pontot gyűjtve beállította saját NBA-rekordját, de csapata a Dallas, mégis vereséget szenvedett hazai pályán (a másodikat, összességében az ötödiket) az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság keddi játéknapján a Milwaukee együttesétől.

New York. A német Dirk Nowitzki 40 pontot gyűjtve beállította saját NBA-rekordját, de csapata a Dallas, mégis vereséget szenvedett hazai pályán (a másodikat, összességében az ötödiket) az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság keddi játéknapján a Milwaukee együttesétől. A vendégek 17 pontos hátrányból fordítva nyertek, Tim Thomasnak tíz másodperccel a vége előtt hárompontos kosarával. A Dallas a kudarc ellenére 25 győzelemmel továbbra is az idény legeredményesebb csapata. Akárcsak Nowitzki, Michael Jordan is remekelt, ennek ellenére a Washington kikapott. A negyvenéves szupersztár 21 pontot szerzett, de a fővárosiak 112:95-re vesztettek az Orlando otthonában.

EREDMÉNYEK, KEDD: Dallas–Milwaukee 107:110, Orlando–Washington 112:95, New York–San Antonio 96:95, New Jersey–Cleveland 102:88, Miami–Atlanta 93:84, Detroit–Portland 74:85, Minnesota–Phoenix 104:98, Denver–Seattle 77:79, Utah–Toronto 107:85, Golden State–Philadelphia 104:98. SZERDA: Boston–Memphis 96:89, Chicago–Portland 102:87, Washington–San Antonio 105:103, New Orleans–Indiana 86:89, LA Clippers–Philadelphia 75:83, Houston–Milwaukee 103:80. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?