Narancsik ötödször?

Komárom. Vasárnap délelőtt 10 órára nem a labdarúgók csalogatják a Duna-parti város futballstadionjába a nézőket, hanem az erőművészek. Ötödször kerül sor Komáromban az Erős Emberek Szlovákiai Bajnokságára, amelynek társszervezői a város és a Herkules Klub Slovakia.

Komárom. Vasárnap délelőtt 10 órára nem a labdarúgók csalogatják a Duna-parti város futballstadionjába a nézőket, hanem az erőművészek. Ötödször kerül sor Komáromban az Erős Emberek Szlovákiai Bajnokságára, amelynek társszervezői a város és a Herkules Klub Slovakia. Narancsik Sándor négyszeres bajnok ötödik címének megszerzésére készül. Ha ez sikerülne neki, értesüléseink szerint a sportág örökös bajnokává avatnák. „Éppen vasárnap töltöm be a harmincharmadik születésnapomat, ez szép alkalom arra, hogy befejezzem az erős emberek közti versenyzést. Tavalyi sérülésemből felépültem, felkészültem a bajnokságra, meglátom, mire lesz elég. Fiatalabb ellenfeleim is vágynak a győzelemre” – nyilatkozta lapunknak Narancsik Sándor. Távollétében tavaly Peter Mudroch lett a bajnok. Kettejükön kívül még Radovan Antal, Kaszab Péter, Jozef Šimčisko, Csupori Ádám, Zdeno Chobot (versenyen kívül szöggörbítésben és teherautó-húzásban világcsúcsjavításra készül), Sós Péter, Décsi István, Vas Béla, Peter Klopan és Ladislav Kupka, valamint a trencséni szövetség két képviselője alkotja a mezőnyt. Nincs az indulók között Őszi Ferenc. Öt versenyszám teszi próbára a rajtolókat: a telefonkönyvtépés, a téglatartás, a holthúzás, a fekvenyomás farönkkel és a kőgolyóemelés. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?