Nagymegyeriek a trónon

Nagymegyer. Az elmúlt napokban ismét remekbe szabott eredményekkel tűntek ki a nagymegyeri súlyemelők. Kassán az ifiliga csapatversenyének sorrendben 3. fordulóját is megnyerve országos bajnoki címet szereztek.

Nagymegyer. Az elmúlt napokban ismét remekbe szabott eredményekkel tűntek ki a nagymegyeri súlyemelők. Kassán az ifiliga csapatversenyének sorrendben 3. fordulóját is megnyerve országos bajnoki címet szereztek. „A várakozásoknak megfelelően vezéregyéniségünk ezúttal is Balázs Péter korosztályos válogatott volt, aki a viadalon a 85 kg-osok között szakításban 115 kilós teljesítményével új szlovák csúcsot teljesített. Rajta kívül még Ábrahám István, Jávorka Béla, Lády Krisztián és Simonics Erik járult hozzá a kollektíva sikeréhez” – nyilatkozta lapunknak Buzgó Lajos a nagymegyeri sikersportág mozgatórugója. A végelszámolásnál derült ki, hogy a Szlovák-kupa versenysorozatában a trencséni Dukla versenyzője, Michal Pokusa megelőzte a csallóköziek csúcsemelőjét. Ahogy az eredményekből is kitűnik, a Buzgó-tanítványok utcahosszal előzték meg legnagyobb vetélytársaiakat: 1. ŠK Veľký Meder 3636,6053, 2. MKVaSŠ Košice 3383,0181, 3. Dukla Trenčín 3349,2208. A Szlovák-kupa dobogós helyezettjei: 1. Michal Pokusa (Dukla Trenčín) 895,3304, 2. Balázs Péter (ŠK Veľký Meder) 878,8674, 3. Móró Tibor (MKVaSŠ Košice) 821,9786.

A folytatásban egy további bajnoki elsőség várományosai közé tartoznak a nagymegyeriek, akik a serdülők mezőnyében is aranyérmekre fenik a fogukat. „Az első két körben olyan hatalmas pontelőnyre tettünk szert, hogy a záró fordulóban már akár részvételünkkel is bebiztosíthatjuk a győzelmet. Természetesen november 20-án Trencsénben is nyerni akarunk” – vélekedett védencei esélyeiről Buzgó Lajos. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?