Nagykorú a csodagyerek

London. Alig több, mint egy évvel ezelőtt még eszébe sem juthatott volna Wayne Rooney-nak, hogy 18., nagykorúságot jelentő születésnapját 10 ezer fontos karórával ünnepelje, de most már gond nélkül megtehette ezt.

London. Alig több, mint egy évvel ezelőtt még eszébe sem juthatott volna Wayne Rooney-nak, hogy 18., nagykorúságot jelentő születésnapját 10 ezer fontos karórával ünnepelje, de most már gond nélkül megtehette ezt.

Az Everton labdarúgócsapatának sztárja tavaly ugyanis még csupán heti 80 fontos fizetésből tengődött, majd önerőből hihetetlen magasságokba tornázta fel magát. A Premier League-ben 2002. október 19-én – öt nappal 17. születésnapja előtt – csereként lépett először pályára, s pillanatokkal a lefújás előtt 21 m-ről bombázott David Seaman kapujába, ezzel véget vetve az Arsenal 30 mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozatának. Születésnapi ajándékként 6000 fontra emelkedett a fizetése, majd idén januárban 2006-ig meghosszabbította szerződését, amely nyilván még jobb anyagi lehetőségeket biztosít a számára.

Mostani lépése nem meglepő, mert a Jacob and Co roppant népszerű márka a divatos és méregdrága termékeket kedvelő angol futballisták körében, Rooney előtt David Beckham, Kieron Dyer és Jermaine Jenas is a vásárlók közé tartozott.

Az Everton most már nagykorú csillaga a szüleivel sem garasoskodik, nemrég Liverpoolban félmillió fontot érő lakást vett számukra, sőt, egy 30 ezres mexikói nyaralást is fizetett. Wayne Rooney születésnapi partijára november elején kerül sor az Aintree-ben található lóversenypályán, futball- és szappanopera-sztárok részvételével.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?