Mudroch ismét bajnok

Komárom. Nem sikerült ötödször is gyoznie Narancsik Sándornak Az Eros Emberek Szlovákiai Bajnokságán. Tegnap a komáromi futballpályán mintegy ezer nézo elott ismét a tavalyi nyertes, Peter Mudroch vitte el a pálmát, teljesen megérdemelten.

Komárom. Nem sikerült ötödször is gyoznie Narancsik Sándornak Az Eros Emberek Szlovákiai Bajnokságán. Tegnap a komáromi futballpályán mintegy ezer nézo elott ismét a tavalyi nyertes, Peter Mudroch vitte el a pálmát, teljesen megérdemelten. „Azt vártam, hogy nagy csatát vívok majd Narancsikkal, a verseny azonban másról gyozött meg. Örülök az elsoségemnek, meg annak is, hogy megeloztem a négyszeres bajnokot. Tavaly Sanyi sérülése miatt nem indult, idei sikerem azért értékesebb, mert ot is megeloztem. Ötbol három számban végeztem az élen, voltak csúcskísérleteim, de egyik sem sikerült. Legközelebb június 16-án Gyorött állok rajthoz, majd nyáron a dunaszerdahelyi Európa Kupán képviselem az országot. Bosszant, hogy bajnok létemre több szlovákiai nemzetközi versenyre nem kaptam meghívót – így a múltkori párkányi–esztergomira sem –, pedig ott lenne a helyem a mezonyben” – nyilatkozta lapunknak a gyoztes.

Narancsik Sándor nem szomorkodott a vereség után. Végül csak harmadik lett, hisz Sós Péter is megelozte. „Mudroch megérdemelten gyozött. Nincs miért szomorkodnom, ennyire tellett. A vereséggel is képes vagyok megbirkózni” mondta bajnokságról ezúttal szukszavúan beszélo, 33. születésnapját ünneplo Narancsik, aki Komáromban fejezte be versenyzését az eroemelok között, jövo hónapban azonban még elindul a szkander Eb-n.

A sorrend: 1. Peter Mudroch 46, 2. Sós Péter 37, 3. Narancsik Sándor 35,5 pont. Összesen tízen indultak. A versenyszámok gyoztesei, telefonkönyvtépés: Narancsik 48 mp (20 vékony és 4 vastag könyv); téglatartás: Mudroch 17 mp; holthúzás: Sós 270 kg; fekvenyomás farönkkel: Mudroch és Sós 210-210 kg; kogolyóemelés: Mudroch 175 kg. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?