Múcska Gergő duplázásai

Hat versenyszámban a legjobbak részvételével csúcsosodott ki a westernlovaglók Amatőr Vándorkupája.Dunatőkés. A sorozat idei 13. állomása és egyben döntője ismét a Czajlik-rancson volt.

Hat versenyszámban a legjobbak részvételével csúcsosodott ki a westernlovaglók Amatőr Vándorkupája.

Dunatőkés. A sorozat idei 13. állomása és egyben döntője ismét a Czajlik-rancson volt. A profi open kategóriában Múcska Gergő kétszer is duplázott: Gino hátán megnyerte a hordókerülést és a szlalomot, ráadásul szlalomban a második helyet is elcsípte, mégpedig Ranger nyergében. A tallósi Múcska Western Team lovasa kapta tehát a legtöbb tapsot a fedett lovardában. A juniorkategóriában a tardoskeddi színekben induló Richard Dobrovodský is duplázott, hiszen mind hordókerülésben, mind szlalomban győzött. A nyílt kategóriában szlalomban a hosszúfalui Takács Tamás (Romeo), hordókerülésben a nyékvárkonyi Kiss Péter (Faminy Skip Ken) volt a legjobb.

„Összesen harminc lovas versenyzett, mindenki eljött, aki versenyben volt a végső helyezésekért. A Czajlik-rancs ismét kitett magáért. Kellemes környezetben a sorozat méltó kicsúcsosodása volt a verseny. Mind a lovasok, mind a nézők jól érezhették magukat. A versenyszínvonal is ugyanolyan magas volt, mint máskor, gyönyörű díjakat vittek haza a legjobbak” – sorolta észrevételeit Fazekas Attila, a sorozat idei főnöke. „Igazi csemegében volt részük a western szerelmeseinek, a vándorkupa legjobbjainak tudásából kaptak ízelítőt” – tette hozzá Czajlik Zsuzsanna házigazda.

A sorozat eredményhirdetése október 17-én lesz a hosszúfalui évzárón. Versenytények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?