Modric 2023-ig hosszabbítana a Real Madridnál

Luka Modric

Luka Modric, a világbajnoki ezüstérmes horvát válogatott aranylabdás futballistája örömmel lenne 2023-ban is a Real Madrid játékosa.

A középpályás szerződésújítási szándékáról a Goal portál számolt be. A spanyol királyi gárda 36 esztendős légiósa 2012 óta játszik a madridiaknál, akikkel számos trófeát gyűjtött be: kétszer ünnepelhetett spanyol bajnoki címet, egyszer Király Kupa-győzelmet, háromszor nyert spanyol és ugyanennyiszer európai Szuperkupát, s négy alkalommal végzett az élen a Reallal a Bajnokok Ligájában. A legjobb európai labdarúgót megillető Aranylabdát 2018-ban érdemelte ki a játékmester, akivel májusban egy évvel hosszabbítottak szerződést a Realnál.

A Goal szerint Modric a horvát részvétel kiharcolását követően, a 2022-es katari világbajnokság után szándékozik elköszönni a nemzeti válogatottól, amellyel a 2018-as vb döntőjében alulmaradt a franciákkal szemben. Horvátország az ezüsttel is fennállása legjobb vb-eredményét érte el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?