Mindennél fontosabb egy jó focimeccs

A szurkolók a munkakerülés legjobb módjának megtalálásában egyre több segítséget kapnak. A brit football365.

A szurkolók a munkakerülés legjobb módjának megtalálásában egyre több segítséget kapnak. A brit football365.com honlap február 20-a óta napi egy tippet tesz közzé Skive Off Work, Watch Football (Lógj a melóból, nézz focit) címmel: itt csaknem száz ötletet találhatunk arra, mit hazudjunk a főnöknek, miközben otthon nézzük a focimeccseket. „Válaszszon olyan vallást, amely megtiltja, hogy a hívő dél előtt felöltözzön, a reggeli mellé viszont kötelezővé teszi a sörfogyasztást. Ha a főnöke tiltakozik, fenyegesse meg, hogy beperli munkahelyi vallási diszkrimináció miatt!” – szól például a 3-as számú tanács. A neves sportszergyártó cég, az Umbro külön weboldalt hozott létre, Bunk off (engedély nélkül hiányzó, iskolakerülő) címmel, ahol szavazni lehet a tíz legjobb munkahelyi kifogásra. Az első helyen jelenleg a következő kifogás áll: „Sajnos ma nem tudok bemenni, mivel a lakáskulcsomat a kocsiban hagytam, a kocsit bezártam a garázsba, a bejárónőm pedig elment, és magával vitte a garázs kulcsait”. Az Umbro oldaláról még a hivataloshoz nagyon hasonlító orvosi igazolást is ki lehet nyomtatni (aláírással, pecséttel), csak a dátumot és az ágyban maradás okát kell kézzel kitölteni. Arról viszont nem szól a híradás, hogy a „hamisított” igazolást mennyire tolerálják a munkaadók, poénnak mindenesetre beválhat. Legjobban azok járnak, akiknek a főnöke maga is megszállt focirajongó, így a közös délutáni futballmeccs-nézés közben akár bensőségesebb kapcsolat is kialakulhat a kollegák között. (i-t, o-o, u-o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?