Minden szem Manchesterre figyel...

Milánó/Manchester. Ma 20.45 órakor két szuperrangadóra kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágói során, s kialakul az elődöntő párosítása. Óriási érdeklődés előzi meg az MU–Real összecsapást.
MANCHESTER UNITED.–REAL MADRID. Játékvezető: Pierluigi Collina (olasz).

Milánó/Manchester. Ma 20.45 órakor két szuperrangadóra kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágói során, s kialakul az elődöntő párosítása. Óriási érdeklődés előzi meg az MU–Real összecsapást.

MANCHESTER UNITED.–REAL MADRID. Játékvezető: Pierluigi Collina (olasz). Várható kezdőcsapatok, Manchester: Barthez (Ricardo)– Brown, Ferdinand, Silvestre, O,Shea –Beckham, Keane, Veron, Giggs– Solskjaer, van Nistelrooy. Real Madrid: Iker Casillas–Salgado, Hierro, Helguera, Roberto Carlos–Figo, Makelele, Flavio Conceicao, Zidane– Guti, Ronaldo. A Real Madrid az első mérkőzésen megnyugtató, kétgólos (3:1) előnyt szerzett a manchesteri visszavágóra, így esélyesebb az angol együttesnél, bár a hazaiak otthonukban még így is képesek lehetnek a továbbjutás kiharcolására. Sir Alex Ferguson, az MU vezetőedzője nem számíthat két, sárga lapjaik miatt eltiltott kulcsjátékosára, Paul Scholesra és Gary Neville-re. A manchesterieknek jól sikerült a főpróba, magabiztosan győztek a Blackburn ellen, s ezzel versenyben maradtak az Arsenallal a bajnoki elsőségért.

A címvédő madridiak nem tudtak rápihenni a BL-rangadóra, mert szombaton az ősi rivális FC Barcelonát fogadták, s 1:1-es döntetlent értek el ellene. A találkozón kisebb sérülést szenvedett Ronaldo, de sokkal inkább Raúl hiánya okozza majd számukra a nagyobb gondot. A csatárt hétfőn vakbélgyulladással műtötték, s több hetet ki kell hagynia.

AC MILAN–AJAX. Játékvezető: Gonzalez (spanyol). Várható kezdő-csapatok, AC Milan: Dida–Simics, Nesta, Maldini, Costacurta– Brocchi, Ambrosini, Rui Costa, Kaladze (Serginho)–Sevcsenko, Inzaghi. Ajax: Lobont–Trabelsi, Chivu, Pasanen, O,Brien–Yakubu, Galásek, Pienaar, Sneijder–Ibrahimovic, van der Vaart. Az amszterdami gólnélküli döntetlen után az AC Milan várja kedvezőbb helyzetből a mérkőzést, hiszen már egygólos győzelem esetén is bejut a legjobb négy közé. Carlo Ancelotti együttese azonban nagyon megfogyatkozott a sok sérülés miatt, főként a középpályán dőltek ki kulcsjátékosok: a tréner kénytelen lesz nélkülözni Seedorfot és Pirlót is, a csapatkapitány Paolo Maldini valószínűleg csak visszafogott játékra lesz alkalmas, mert egy védő-maszkban lép pályára, miután április 12-én, a városi rangadón eltört az orra, amikor ütközött Christian Vierivel. Ráadásul a milánóiak nincsenek kirobbanó formában, amit bizonyít az is, hogy a hétvégi hazai bajnokin 1:0-ra kikaptak a kiesés elöl menekülő Empolitól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?