Minden csapat verhető

Léva/Párkány |

<p>A táblázat élmezőnyében tanyázó lévai újonc az alsóházban leragadt párkányiakat fogadja a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának mai nyitómérkőzésén (16.00).</p>

„Rendkívül elégedett vagyok a gondjaimra bízott kollektíva eredményességével, mindössze a sörgyáriak otthonában történt kisiklás bosszant. Nem könnyű feladat a kötelező három pont megszerzése, mégis azt állítom: győzünk és bizonyítjuk, hogy reális a mostani helyezésünk. Játékosaim tudják, hogyan kell gólokat rúgni“ - tájékoztatott Dušan Szabó, a lévaiak edzője, aki szerint nem csupán a győzelemmel, hanem a produkció színvonalával is szeretnék megörvendeztetni szurkolóikat. „A tizenhétfős keretből mindenki bevethető. Elképzeléseim szerint egy-két helyen változtatok csak a legutóbb Felsőkirályiban győztes kezdőcsapaton“nyilatkozta a tapasztalt tréner.

A Duna-partiak az elmúlt fordulóban az aranyosmaróti ViOn fakócsapatát győzték le, ennek köszönhetően javítottak helyezésükön. „Vasárnap végre felszabadultan futballoztunk, küzdöttünk. Ugyancsak fontosnak tartom, hogy a siker növelte védenceim önbizalmát“ - vélekedett Bohumil Toběrný, a párkányiak edzője. A vendégek a legerősebb összeállításban lépnek pályára, lehetőséget kap a fegyelmijét letöltött Góra is. „Bár a lévaiak eredményessége, helyezése tiszteletet parancsol, nincs legyőzhetetlen ellenfél. Nem változtatunk játékstílusunkon, stratégiánkon: fegyelmezetten védekezünk, kontrákból igyekszünk hasznot húzni. A hazaiak az esélyesek, amennyiben képesek leszünk megismételni az aranyosmaróiak elleni játékunkat, legalább a döntetlent kiharcolhatjuk“ - latolgatta az esélyeket a vendégcsapat szakmai irányítója. (áb)

***

MECCSKALAUZ
Tabellasorok
5. Levice 6 4 1 1 12:5 13
13. Štúrovo 6 2 0 4 7:19 6

Tavaszi eredmény
A lévaiak tavasszal még a területi bajnokságban, a párkányiak pedig a III. ligában szerepeltek.

Tippünk
A hazaiak 3:1 arányban diadalmaskodnak a párkányi csikócsapat fölött.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?