Micheľ újabb kihívása

Pozsony/Nyitra. Szlovák játékvezetői hármas irányítja a holnap esti, sevillai FC Porto–Celtic labdarúgó UEFA Kupa-finálét. Ľuboš Micheľ fújja a sípot, partjelzői Martin Balko és Igor Šramka lesznek, Anton Stredák negyedik bíróként segédkezik.

Pozsony/Nyitra. Szlovák játékvezetői hármas irányítja a holnap esti, sevillai FC Porto–Celtic labdarúgó UEFA Kupa-finálét. Ľuboš Micheľ fújja a sípot, partjelzői Martin Balko és Igor Šramka lesznek, Anton Stredák negyedik bíróként segédkezik. Felhívtuk a 35 éves nyitrai Micheľt, akit a kupatornák történetében az első szlovák játékvezetőjeként ért ekkora megtiszteltetés.

Mikor tudta meg, hogy ön vezeti döntőt?

Két hete értesültem róla, de az Európai Labdarúgó Szövetség hivatalosan csak tegnap délelőtt közölte. Őszintén bevallom, kellemesen meglepődtem, mert ilyen fiatal korban kevés bírónak adatik meg ez a lehetőség. Korábban inkább a pályafutásukat befejező játékvezetők jutalmul kapták ezt a feladatot. Mindenképpen jó teljesítménnyel szeretném meghálálni a bizalmat.

Ismeri a két csapatot?

A Porto két kupamérkőzését már irányítottam, a Celtic csapatát pedig videón elemeztem. A technikás portugálok és az erőfutballt játszó szigetországiak összecsapása érdekes küzdelmet ígér. Tudom, mi vár rám, igyekszem a mérkőzést az első percektől a kezemben tartani.

Micheľ többek között bíráskodott a 2000-es sydneyi olimpián, a tavalyi vb-n, az idén ő vezette a Real–Dortmund és a Juventus–FC Barcelona BL-meccseket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?