Michalovce–Šaľa párharc

Nagymihály/Besztercebánya/ Budapest. Újabb mérkőzéseket játszanak a hétvégén a női európai kézilabdakupákban, öt magyar és három szlovák csapat érdekelt. Idehaza a legérdekesebb a vágsellyeiek nagymihályi vendégjátéka lesz az EHF-kupa 3. fordulójában.

Nagymihály/Besztercebánya/ Budapest. Újabb mérkőzéseket játszanak a hétvégén a női európai kézilabdakupákban, öt magyar és három szlovák csapat érdekelt. Idehaza a legérdekesebb a vágsellyeiek nagymihályi vendégjátéka lesz az EHF-kupa 3. fordulójában. Szerdáig úgy nézett ki, hogy a vendégek a párharc esélyesei, de váratlan veselíi WHIL-bukásuk (23:25) kikezdheti önbizalmukat. Štefan Kelemen, a Duslo edzője szerint az a csapat nyer, amelyik ma felszabadultabban kézilabdázik. Dušan Daniš, a Iuventa Michalovce mestere egyenlő erők csatáját várja: „Azonosak a továbbjutási esélyek, igaz, a Duslo otthon játssza visszavágót, s ez nagy helyzeti előny.”

A MŰSOR – SZOMBAT, EHF-kupa, a 16 közé jutásért, első mérkőzések, 16.00: Frankfurter HC (német)–Cornexi-Alcoa; 17.00: Michalovce–Šaľa; 18.00: Ferencváros–Önnereds HK (svéd), Győri Graboplast ETO KC–SPR Lublin (lengyel). KEK, a 8 közé jutásért, első mérkőzés, 16.00: Prilep (macedón)–Váci NK (Vácott); 18.00: Banská Bystrica–Rapid Bukarest.

VASÁRNAP, Bajnokok Ligája, A-csoport, 1. forduló, 16.25: Ikast Bording (dán)–Dunaferr. EHF-kupa, a 16 közé jutásért, visszavágó, 18.00: SPR Lublin (lengyel)–Győri ETO (Győrben). KEK, a 8 közé jutásért, visszavágó, 16.00: Vác-Prilep (macedón). (sita, mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?