Michael kontra Ralf

Magny-Cours. Ralf Schumacher, a BMW-Williams német pilótája mindent megtesz azért, hogy bátyja, a Ferrarit erősítő Michael ne a vasárnapi Forma–1-es Francia Nagydíjon ünnepelje ötödik világbajnoki címét. – Nem szeretnék Magny-Cours-ban gratulálni neki.

Magny-Cours. Ralf Schumacher, a BMW-Williams német pilótája mindent megtesz azért, hogy bátyja, a Ferrarit erősítő Michael ne a vasárnapi Forma–1-es Francia Nagydíjon ünnepelje ötödik világbajnoki címét. – Nem szeretnék Magny-Cours-ban gratulálni neki. Bizakodó vagyok, mert egyre közelebb kerülünk a Ferrarihoz, bár még mindig ők a legjobbak – mondta a pontverseny 4. helyezettje. – Lépésről lépésre javulunk, remélem, hogy ezt Franciaországban is bebizonyítjuk.

Michael Schumacher világbajnok lehet vasárnap, ha megnyeri a Francia GP-t, s nem csapattársa, a brazil Rubens Barrichello, illetve a kolumbiai Juan Pablo Montoya (BMW-Williams) lesz a második.

– Természetesen mindent el fogok követni, hogy már Magny-Cours-ban megszerezzem a végső győzelmet, de nem vagyok elbizakodott - mondta a Ferrari 33 éves klasszisa, aki pályafutása során ötször diadalmaskodott a franciaországi viadalon. – Nem lenne ellenemre, ha csak egy héttel később, Hockenheimben sikerülne megnyernem a sorozatot.

A Forma–1 53 éves történetében korábban még soha nem fordult elő, hogy ilyen korán avassanak bajnokot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?