Mi történt a sztrájkoló nagymihályi kézilabdázókkal?

Tóth Erzsébet, a Iuventa Michalovce furcsa kényszerpihenőt választó játékosainak egyike:
Pénteken írásban szólított fel bennünket a klubvezetés, hogy szerződésünk szerint látogassuk a múlt hétfőtől mellőzött edzéseket.

Tóth Erzsébet, a Iuventa Michalovce furcsa kényszerpihenőt választó játékosainak egyike:

Pénteken írásban szólított fel bennünket a klubvezetés, hogy szerződésünk szerint látogassuk a múlt hétfőtől mellőzött edzéseket. Hricíková, Dittelová és én azonban kitartunk korábbi álláspontunk mellett, és amíg Lukačin lesz az edző, nem térünk vissza a csapathoz. Természetesen a szombati bajnokin sem játszottunk, de kinn voltam a mérkőzésen, és nélkülünk csapnivaló teljesítményt nyújtott az együttes. Nem csoda, hiszen múlt hétig meghatározó tagjai voltunk. A nézők bennünket követeltek, a mérkőzés előtt papírokra írták fel nevünket, s a pálya szélén, feltűnő helyen tartották a kezükben. Bemutatásakor kifütyülték az edzőt, a meccs végén pedig a látottakat. Magam sem tudom, mi lesz. A bajnokit követően Pavol Mačičák menedzser újra felkért bennünket, hogy gondoljuk meg magunkat, s térjünk vissza a csapathoz. Mi azonban nem látjuk ennek értelmét. Előbb-utóbb újra kiéleződne a helyzet az edző és köztünk. Magam is kíváncsi vagyok, milyen kiutat talál a klubvezetés. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?