Megszépíthetik vagy elronthatják a jubileumot

ELŐZETESA remény hal meg utoljára – idézte a szólást Sánka László a szombaton délután ötkor kezdődő ŠTK Šamorín–Spartak Trnava B II. ligás labdarúgó-mérkőzés előtt.

ELŐZETES

A remény hal meg utoljára – idézte a szólást Sánka László a szombaton délután ötkor kezdődő ŠTK Šamorín–Spartak Trnava B II. ligás labdarúgó-mérkőzés előtt. Sorolta azokat a változatokat is, amelyek révén a hazaiak mégiscsak elkerülhetik az utolsó helyet és az osztályozót: „Több pontot kell szereznünk a liptszószentmiklósiaknál, de az is jó lenne, ha az FK Pohronie odahaza kikapna, mert akkor a három csapat közötti eredmények számunkra kedvezően alakulnának. Mindkét esetben természetesen csak akkor érdemes számolgatnunk szombat este, ha győzünk a nagyszombati fakó ellen” – latolgatta az esélyeket a hazaiak csapatvezetője. Majd hozzátette, hogy legalábbis a papírforma szerint nem reménytelen álmodozás egyik elképzelés sem, hiszen a Tátra alatt a tavasszal veretlen bajnok Podbrezová, a Garam mentén pedig a Tatran Prešov vendégszerepel. Csakhogy – főleg az elmúlt fordulóban – születtek váratlan eredmények ebben az osztályban is.

Egyébként a somorjaiak elsősorban önmagukat okolhatják azért, hogy sereghajtók lettek, ugyanis a tavasszal megszerezhető 36 pontból mindössze nyolcat húztak be, amit csak elégtelen teljesítményként lehet minősíteni. Husvéth Szilveszter szerint azonban most nem sopánkodni meg egymásra mutogatni kell, hanem küzdeni a bentmaradásért. „Méltóan a fennállásának századik évfordulóját ünneplő klubunkhoz, hogy ne a kiesés árnyékolja be ezt a tiszteletet parancsoló jubileumot” – biztatta kedvenceit e héten is a somorjai rangidős szurkoló.

Hadra fogható Mezovský és Fűzik is, akiket az edző legutóbb nem küldött pályára, nehogy megkapják 5. sárga lapjukat, mert akkor a szombati meccsen nem szerepelhettek volna.

Vladimír Ekhardt, a vendégek edzője csalódottan beszélt a múlt vasárnapi hazai vereségükről. Még inkább tanítványainak kiábrándító második félidei játékáról. „A bajnokság végén megrostáljuk a társaságot, mert akinek adottságai vagy morális okok miatt nincs semmi esélye idővel az élvonalba kerülni, annak nálunk tovább nem lesz helye. Az utolsó lehetőségük éppen a Csallóközben lesz arra, hogy meggyőzzék a szakvezetést fejlődőképességükről. Ezért is bízom abban, hogy mindannyian hajtani, küzdeni fognak holnap” – közölte érdeklődésünkre a DAC egykori sziklaszilárd védője. (Sz. J.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?