Megremegtek a kezek

Nagymagyar. A nagymagyari tekézőnők a múlt héten Bukarestben rendezett Európa Kupán a 11 női csapat részvételével lebonyolított kontinensviadalon a 9. helyen végeztek. A csallóközi KK Zlaté Klasy hattagú csapata először vett részt ilyen rangos megmérettetésen.

Nagymagyar. A nagymagyari tekézőnők a múlt héten Bukarestben rendezett Európa Kupán a 11 női csapat részvételével lebonyolított kontinensviadalon a 9. helyen végeztek. A csallóközi KK Zlaté Klasy hattagú csapata először vett részt ilyen rangos megmérettetésen. A négynapos erőpróbát Varga Csaba, a szakosztály női gárdájának vezetője a következőképpen értékelte: „Az esélytelenek esélyével indultunk, s számunkra is váratlanul jól alakultak a dolgok. Az első versenynap után a 3. helyen álltunk, a második napot követően pedig a 4. helyen, ami lehetővé tette volna, hogy a szombati négyes döntőbe jussunk. Azonban pénteken, amikor soha nem látott lehetőség előtt álltunk, az utolsó kettősünk keze megremegett, így végül a 9. helyen zártunk. A teke az idegek harca, s ez különösen igaz akkor, amikor óriási a tét. Ezzel a teherrel nem tudtunk teljes mértékben megbirkózni, de ez az újoncok adója.” A nagymagyari csapat edzője ennek ellenére módfelett elégedett védencei teljesítményével, különösen Marics Zsuzsa 457 fát és Bartalos Éva 451 fát elérő dobásával. Az Európa Kupát egyébként a német Eppelheim gárdája nyerte. (shz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?