„Megnyerjük a pénteki idénynyitót!“

Budapest. A ZTE elleni rangadón mutatkozik be az FTC kispadján Garami József, a zöld-fehérek téli szünetben kinevezett szakmai igazgatója. A korábban az Újpest kispadján is ülő, az MTK-tól szerződtetett szakembert az eddig elvégzett munkáról és a Ferencváros tavaszi esélyeiről faggatta az ORIGO.

Budapest. A ZTE elleni rangadón mutatkozik be az FTC kispadján Garami József, a zöld-fehérek téli szünetben kinevezett szakmai igazgatója. A korábban az Újpest kispadján is ülő, az MTK-tól szerződtetett szakembert az eddig elvégzett munkáról és a Ferencváros tavaszi esélyeiről faggatta az ORIGO.Elégedett a felkészülés során végzett munkával?

Összességében igen, habár a sérülések többször is hátráltattak bennünket. A legnagyobb problémánk, hogy két játékos, akiknek kulcsszerepet szánok, még nem igazán tudtak beépülni a csapatba. Szili Attila későn érkezett, Marek Penksa pedig hosszú ideig sérült volt, s csak a felkészülés végén tudtam őt használni az edzőmeccseken is, így neki nagyon kevés ideje volt arra, hogy megismerje új csapattársait.Két idegenlégióst is igazoltak... Kapics eddig nem is játszott rosszul, de Vukmir kevés játéklehetőséget kapott eddig az első csapatban…

Igen. Kapiccsal nem volt gond, hiszen ő folyamatosan játszott az edzőmeccseken, azonban Vukmir a végére megsérült, nem tudom, mi lesz vele. Ő a védelem tengelyében és jobb oldali védőként kaphat majd lehetőséget a bizonyításra.Kire nem számíthat az idénynyitón?

Úgy néz ki, hogy Horváth Péter sérülése miatt kihagyja majd ezt a meccset, s nem tudom, mi lesz Gerával. Neki az ősszel megműtött térde rakoncátlankodik, a tegnapi edzést nem fejezte be, ma sem gyakorolt, de remélem, hogy péntekre már rendbe jön. Rajtuk kívül mindenki bevethető.

A második helyen álló Zalaegerszeg ellen nem lesz könnyű nyerni. Mire számít?

Mindenképpen itthon kell tartanunk a három pontot, de valóban nem lesz könnyű. A ZTE ebben a szezonban már kétszer is legyőzte a Fradit. Itt az Üllői úton 1:0-ra nyertek a zalaiak, és Dragóner kiállítása után akár többet is rúghattak volna. Nagyon egységes a csapatuk, jól össze van rakva, és a téli szünetben még erősödtek, hiszen nem távoztak alapemberek a keretből, sőt, új játékosok is érkeztek. Ennek ellenére azt mondom, megnyerjük a pénteki találkozót.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?