Meglepő nagytárkányi elsőség

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSNagytárkány. Minél jobb helyen akartak végezni a nagytárkányiak ősszel a tőketerebesi területi labdarúgó-bajnokság I. osztályának déli csoportjában. Még legmerészebb elképzeléseikben sem számoltak azzal, hogy a táblázat élén fognak telelni.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Nagytárkány. Minél jobb helyen akartak végezni a nagytárkányiak ősszel a tőketerebesi területi labdarúgó-bajnokság I. osztályának déli csoportjában. Még legmerészebb elképzeléseikben sem számoltak azzal, hogy a táblázat élén fognak telelni. Pedig a Tisza-parti csapat 25 szerzett pontjával – néggyel a kisgéresiek és öttel a bolyiak előtt – az élről várhatja a tavaszi folytatást. A mezőnyben ők rúgták a legtöbb gólt (36) és a legkevesebbet kapták (13.). Nagy Norbert, 12 találatával ott van a legjobb három góllövő között. És még egy elismerés a nagytárkányiaknak: a fair play-verseny első félidejében ők vezetik a tabellát. Tavaly ezt a pontozást meg is nyerték.

Akár százszázalékos is lehetett volna a csapat őszi szereplése, de két eredmény elrontotta a mérlegüket: hazai pályán 2:1-re kikaptak a kisgéresiektől, és rögtön ezt követően 2:2-es döntetlent játszottak Szentesben. Bányácski Kornél edző a botlásokat a pillanatnyi formahanyatlás és a nem megfelelő összpontosítás számlájára írja. „A folytatásban is elsősorban azokra számítok, akikkel a nem várt sikert elértük. Balog Dušan jól látta el szerepét sepregetőként, a középpályán Kocsis Zoltán fáradhatatlan volt – pillant előre és egyben értékel is az edző. – Bízom benne, hogy tavalyi házi gólkirályunk, Balog István is tovább ontja a gólokat. Nagyjából mindenki azt nyújtotta, amit elvártunk tőle. A felkészüléshez a feltételek biztosítva voltak, s remélem, a jövőben is így lesz. A vezetőség tagjai, Riczu János, Pásztor János és Takács Sándor jól végzik a rájuk bízott munkát.”

A nagytárkányiakra tavasszal nehezebb sorsolás vár. Eggyel többször, vagyis hatszor lépnek idegenben pályára, köztük az őket üldöző két legkomolyabb vetélytársnál, a kisgéresieknél és bolyiaknál is vendégeskednek. (pan)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?