Meggyőzték a szurkolók

Milánó. Az iránta megnyilvánuló szeretet késztette arra Rivaldót, hogy mégse távozzék, hanem továbbra is az AC Milan futballistája legyen.

Milánó. Az iránta megnyilvánuló szeretet késztette arra Rivaldót, hogy mégse távozzék, hanem továbbra is az AC Milan futballistája legyen. Erről az olasz élcsapat brazil világbajnok támadója nyilatkozott kedden, mielőtt BL-győztes együttesével útra kelt volna a spanyolországi Vigóba, a helyi Celta elleni szerda esti Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre. Miután bejelentette, hogy szerződést bontott az AC Milannal, elmondása szerint egymást érték az őt maradásra bíró megnyilatkozások. „Játékostársak, szurkolók, vezetők kerestek meg, hogy rávegyenek, gondoljam meg magam, ne hagyjam el a csapatot, Milánót. Mindez örömmel töltött el, s mélyen meghatott a ragaszkodás, a felém megnyilvánuló szeretet, ezért úgy döntöttem, mégsem távozom – idézte az EFE Rivaldót, aki hozzátette: a döntő lökést korábbi elhatározása megváltoztatásához az a telefonhívás adta, amelyet a csapatkapitány Paolo Maldinitől kapott. Ezzel együtt a volt aranylabdásban maradt bizonytalanság. „Mint ennek előtte, ugyanúgy állok a vezetőedző rendelkezésére, bár nem kaptam semmiféle biztosítékot arra, hogy játszani is fogok. Mégis elégedetten utazom Spanyolországba, még úgy is, hogy nem tudom, pályára léphetek-e a Celta ellen, különösen azok után, hogy az utóbbi napokban nem edzettem... – mondta. Rivaldo távozási szándéka az új bajnoki idény kezdetén erősödött föl, amikor kiderült, hogy az AC Milan szakvezetője, Carlo Ancelotti nemhogy kezdőemberként, de még csereként se nagyon veszi számításba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?