Még senki sem hallgatta meg

A magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága a Videoton-Kispest (1:2) bajnoki után kirobbant bundaügyben Hamar István, a KHFC csatárának játékjogát a rendőrségi vizsgálat lezárásáig felfüggesztette. Az egykori válogatott csatárt azért marasztalták el, mert ő hívta fel Pomper Tibort és Tóth Norbertet a találkozó előtt.

A magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága a Videoton-Kispest (1:2) bajnoki után kirobbant bundaügyben Hamar István, a KHFC csatárának játékjogát a rendőrségi vizsgálat lezárásáig felfüggesztette. Az egykori válogatott csatárt azért marasztalták el, mert ő hívta fel Pomper Tibort és Tóth Norbertet a találkozó előtt. A játékos áldozatnak tartja magát az ügyben.

Mit gondol Pomper és Tóth Norbert vallomásáról? „Besározásnak“, netán természetesnek vette?

Ha hiszi, ha nem, inkább természetesnek, ugyanis a Videoton vezetői már korábban figyelmeztették a fehérvári játékosokat, amennyiben a Honvéd részéről bármilyen hívást kapnak, azt kötelesek jelenteni. Megtették, amiben semmi kivetnivalót nem találok, elvégre semmilyen hátsó szándék nem volt bennem, amikor felhívtam Pompert.

Akkor miért hívta fel?

Mert a Videoton kapusának, Végh Zoltánnak a telefonszámára volt szükségem.

Nem érzi úgy, hogy éppen ezzel vált a leggyanúsabbá, hiszen a bundameccseken a kapus az első, akit megkeresnek az ajánlattévők.

Lehet, hogy így van, ám ezúttal nem is nekem kellett Végh Zoli telefonszáma.

Hanem kinek?

Détári Lajosnak, a Haladás edző-jének, aki azért kért meg engem a kapus telefonszámának megszerzésére, mert tudta, tavaly még egy csapatban játszottunk Fehérváron. Détárinak egyébként azért kellett Végh száma, mert külföldi menedzserek érdeklődnek a kapus iránt.

Továbbra is úgy érzi, hogy a sportág megtisztítási kísérletének áldozata?

Igen, annak érzem magam, hiszen még sem a rendőrség, sem a liga részéről nem hallgattak meg. Ráadásul hivatalosan még semmilyen értesítést nem kaptam a felfüggesztésemről, ezt csupán a Kispest vezetői kapták meg. Amennyiben mégis engem akarnak bűnbaknak kikiáltani a magyar futballban, azt nem hagyom szó nélkül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?