MBK Rieker: nem ijednek meg Rančíktól

ÚJ SZÓ-ELŐZETESPozsony/Komárom. A szezon legnagyobb arányú vereségét (99:77) mérték a pozsonyi Interre szombaton a komáromiak a férfiextraliga döntőjének első mérkőzésén, s a mai (18.00) második, pozsonyi találkozón is győzni készül az MBK Rieker.

ÚJ SZÓ-ELŐZETES

Pozsony/Komárom. A szezon legnagyobb arányú vereségét (99:77) mérték a pozsonyi Interre szombaton a komáromiak a férfiextraliga döntőjének első mérkőzésén, s a mai (18.00) második, pozsonyi találkozón is győzni készül az MBK Rieker. „Ha betartjuk azt, amit megbeszéltünk, és úgy fogunk kosarazni, mint azt otthon tettük, a fővárosban is nyerhetünk. Bízom benne, hogy szurkolóink a Hant Arénába is elkísérnek minket, és akkor szinte hazai pályán érezhetjük magunkat” – mondta lapunknak Ladislav Stojanov, a komáromiak játékosa.

Az Inter drukkerei viszont már Komáromban jelezték, más meccs lesz a mai – egyikük például a pozsonyiak csapatbuszánál a megszeppent amerikai légiósnak, Justin Grahamnek próbálta meg nagy hévvel szlovákul elmagyarázni, hogy ne aggódjon, az eltiltott Martin Rančík szerdán már játszhat. „Természetesen nagy segítség lesz az Internek az ő szereplése, hiszen kulcsemberről van szó, de nekünk a magunk játékára kell figyelnünk” – tette hozzá a magyarul kitűnően beszélő Stojanov.

A komáromi csapat vezetőedzője, František Rón szerint sem változott emiatt a felkészülésük. „Az első meccsen a Rančík posztján szereplő Peter Sedmák egészen jó teljesítményt nyújtott, nagy gondokat okozott nekünk. Természetesen az Internek hiányzott az a fajta energia, ami Rančík jelenlétének köszönhető, és komoly tapasztalattal is rendelkezik a 34 éves játékos, de mi pontosan úgy készültünk a szerdai találkozóra, mint azt a döntő első mérkőzése előtt tettük” – nyilatkozta az Új Szónak az 52 éves cseh szakember.

Ha pedig a mutatott teljesítményüket is meg tudják ismételni az MBK Rieker játékosai (lepattanózásban 35:21-re, a cserepados kosarasok összpontszámában 39:10-re nyertek a komáromiak), nagyon nehéz lesz őket megállítani – ez az idei rájátszásban még senkinek sem sikerült. (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?