Marihuána-ügy: Messiék nem beszélnek a sajtóval

San Juan |

<div>Az argentin válogatott játékosai nem nyilatkoztak a sajtónak a kolumbiaiak elleni meccs után, mert egy rádió marihuána-fogyasztással vádolta meg Ezequiel Lavezzit.</div>

 MESSIÉK ÖSSZEHÁNYTÁK A GÉPET, AZTÁN SIMÁN NYERTEK „Úgy döntöttünk, nem beszélünk a sajtóval, önök mindannyian tudják, hogy miért” – közölte Lionel Messi a sajtóteremben, ahol csapattársai is valamennyien felsorakoztak mellette. „Eddig is sok támadás ért bennünket, sok tiszteletlenségben volt részünk, a Pochoval szemben megfogalmazott vád azonban nagyon komoly. Tisztában vagyunk azzal, hogy önök közül nem mindenki megy bele ebbe a játékba, nem mindenki tiszteletlen. Lehet minket bírálni, ha kikapunk, ha nem játszunk jól, de ez már személyes ügy. Ha most nem mondjuk azt, hogy állj, akkor soha” – tette hozzá a Barcelona támadója.A bojkott előzményeként az egyik argentin rádió riportere azt állította, Lavezzi marihuánát fogyasztott a válogatott edzőtáborában.[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"255258","attributes":{"alt":"Lavezzi","author":"TASR/AP-felvétel","class":"media-image","height":"350","title":"Lavezzi","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]  A PSG korábbi csatára, aki jelenleg Kínában futballozik, bejelentette, hogy rágalmazásért beperli az újságírót. A 31 éves Lavezzi múlt csütörtökön, a brazilok elleni mérkőzésen a kispadon ült, a keddi keretbe viszont be se került.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?