Marek Penksa nélkül

Pozsony. Negyedik idegenbeli mérkőzése után végre hazai pályán is bemutatkozik Ladislav Jurkemik edző újjáalakított labdarúgó-válogatottja, május 14-én, kedden Üzbegisztán lesz az ellenfele. A keretből kiesett a Ferencváros játékosa, Marek Penksa, aki eredetileg Rastislav Michalíkot (Sparta) helyettesítette volna.

Pozsony. Negyedik idegenbeli mérkőzése után végre hazai pályán is bemutatkozik Ladislav Jurkemik edző újjáalakított labdarúgó-válogatottja, május 14-én, kedden Üzbegisztán lesz az ellenfele. A keretből kiesett a Ferencváros játékosa, Marek Penksa, aki eredetileg Rastislav Michalíkot (Sparta) helyettesítette volna. Az is kérdéses, hogy harcképes lesz-e Čontofalský kapus, szükség esetén Pavol Kováč (Dubnica) áll a kapuba.

„Vasárnap délben tizenöt játékos jelentkezett nálam, Németh és Labant még meccset játszott, ők később jönnek. Penksa sérülés miatt nem jöhetett, helyébe már nem hívunk meg senkit, 18-as lesz a keret. Čontofalský kapus a Liberec elleni meccsen kisebb sérülést szenvedett, így kérdéses a játéka – mondta Jurkemik edző. – Ami Penksát illeti, a magyar sajtó dicshimnuszokat zeng róla, ezért lehetőséget akartam neki adni. Az Eb-selejtezőig még van egy mérkőzésünk Csehország ellen, de ez már főpróba lesz, ezért Penksa valószínűleg csak a tartalékok között kap helyet.”

Üzbegisztán válogatottja ma érkezik a meccs színhelyére, Eperjesre. A küldöttség 30 tagú lesz. A találkozót a norvég Alseth irányítja.

Szlovákia kerete: Buček (Xanthi), Čontofalský (Bohemians)–Petráš (Jablonec), I. Kozák (Union Berlin), Labant (West Ham United), Krimpl (Žižkov), Hlinka (Bregenz), Špilár (Olomouc)–Greško (Internazionale), Kisel (Bohemians), Mintál (Žilina), Czinege (Inter), Dzúrik (Inter)–Németh Szilárd (Middlesbrough), Kožlej (Olympiakosz Nicosia), Vittek (Slovan), Reiter (Olomouc).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?