Mare Nostrum - Hosszú és Verrasztó aranyérmes Barcelonában

Hosszú Katinka
Barcelona |

Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid is begyűjtött egy-egy aranyérmet csütörtökön a Mare Nostrum úszóverseny-sorozat második, barcelonai állomásán.

 

A viadal honlapjának beszámolója alapján a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú azt követően, hogy szerdán 400 méter vegyesen diadalmaskodott, 200 méter vegyesen sem talált legyőzőre, 2:10.99 perces idővel diadalmaskodott.

A világbajnoki ezüstérmes Verrasztó 400 méter vegyesen 4:15.08-as idővel csapott elsőként a célba.

 

A katalán fővárosban még két magyar érem született, 200 méter pillangón Szilágyi Liliána második (2:09.68), Jakabos Zsuzsanna pedig harmadik lett (2:09.83).

A Mare Nostrum-sorozat az elmúlt hét végén a franciaországi Canet-en-Roussillonban kezdődött, s a hétvégén Monacóban zárul.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?