Március végére dől el Overdose idei programja

Budapest |

<p>Március végére dől el, hogy idén hol és mikor áll rajthoz Overdose, a magyar csodaló.</p>

Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak szerdán elmondta: tévesek azok az információk, miszerint Overdose április 17-én, Milánóban kezdi a szezont, mert ott azon a napon nem tartanak 1000 méteres versenyt.
   
Kiemelte: hogy a ló számára két csúcspont lesz az idényben, az egyik a június 21-i ascoti, a másik az őszi párizsi viadal, és ezekhez keresnek felkészülési futamokat. Ebből a szempontból - ahogy Mikóczy fogalmazott - célszerű lenne a lovat például Angliában versenyeztetni május 21-én vagy akár április 30-án, és előtte lehetne még egy Magyarországhoz közeli, áprilisi futam.
   
A tulajdonos kitért rá, hogy a budapesti Kincsem Park nagy valószínűséggel kiesik a lehetőségek közül, mert itt a tervek szerint áprilisban felújítják a gyepes pályát, és csak homokpálya állna rendelkezésre.
   
Overdose 14 győztes verseny után tavaly augusztusban, Baden-Badenben veszítette el veretlenségét.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?