Marad Ronaldo ötmeccses eltiltása – fellebbezés elutasítva

Madrid |

<div>A spanyol sportdöntőbíróság (TAD) is elutasította a Real Madrid fellebbezését, így marad Cristiano Ronaldo ötmeccses eltiltása.</div>

A négyszeres aranylabdás csatár másfél hete a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén előbb a gólöröm közbeni mezlevételért, néhány perccel később pedig műesésért is sárga lapot kapott, majd kiállítását követően meglökte Ricardo de Burgos Bengoetxea játékvezetőt. Az spanyol szövetség (RFEF) öt mérkőzésre tiltotta el, ám csapata előbb a szövetség fellebbviteli bizottságához, aztán a sportdöntőbírósághoz fordult enyhítésért. Ez azt jelenti, hogy Ronaldo – azok után, hogy kihagyni kényszerült a párharc visszavágója mellett a Deportivo La Coruna elleni bajnoki találkozót is – nem állhat csapata rendelkezésére a Valencia, a Levante és a Real Sociedad elleni meccseken sem. Először szeptember 20-án, a Real Betisszel szembeni találkozón játszhat az ötödik fordulóban.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?