Magyarországra érkezett Ronaldinho

Budapest |

<p>A világbajnok brazil futballista egy új magyar sportágat, sporteszközt, a Teqballt jött népszerűsíteni Budapestre. Ronaldinho háromnapos magyarországi tartózkodása alatt&nbsp;&nbsp;a Teqball reklámfilmjének forgatásán és egy bemutatkozó sajtótájékoztatón is részt vett.</p>

Az egyre népszerűbb és sikeresebb Teqball egy futballalapú új sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére.

A Teqball a labdarúgás legtisztább válfaja, mivel a játékosok között nincs fizikai kontaktus, sőt, az eszközt sem lehet megérinteni a játék közben, ebből adódóan a sérülésveszély kockázata nagyon alacsony.


A Teqball asztalt hosszú évek matematikai és fizikai számításai után, gyakorlati tesztelések során véglegesítették az ötletgazdák. Kialakításánál fontos szempont volt, hogy a labda minden esetben kipattanjon a játékosok felé. Egy Teq mérkőzés vagy edzés során, 2 - 3 másodpercenként labdába kell érnünk, melynek köszönhetően, rövid idő alatt nagyon magas érintésszám érhető el, ami nagymértékben javítja a játékosok labdabiztosságát.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"251219","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

A Teqball nem versenytársa a futballnak, éppen ellenkezőleg! Használata magabiztosabbá teszi a játékost, tökéletesíti a levegő-levegő játékot és fejleszti a döntéshozatali képességet is. Továbbá segíti azt is, hogy az úgynevezett "első érintés" tökéletesebbé váljon, ami a mai gyors játékstílushoz elengedhetetlen.

A Teqballt ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is játszhatják.

Ronaldinho a sajtótájékoztatón látványos bemutatóval szemléltette, hogy az élvezetes játék mellett, milyen készségeket képes fejleszteni az új sporteszköz, a Teqball. A világklasszis labdarúgó is rendelkezik már egy ilyen asztallal. A sajtótájékoztatón, a hetvenszeres magyar válogatott Nyilasi Tibor illetve a sportért felelős államtitkár, Dr. Szabó Tünde is elismerően beszélt az asztalról.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?