Ma Nagyölveden játszik a Slovan

Nagyölved |

<div>Ma délután háromkor a pozsonyi Slovan lép pályára Nagyölveden. A hazaiak a nyugat-szlovákiai III. liga középmezőnyében tanyáznak, a Slovnaft Cup 5. fordulójában a tét a nyolc közé kerülés.</div>

„Két helyszínen is elővételben árusítottuk a belépőket, kedd délig 1400 kelt el. Lelkes nőzőinknek egy szurkolói sálat is készíttettünk, amelyen a két csapat neve és címere szerepel” – tájékoztatott Vígh Ferenc nagyölvedi klubelnök. A klub kibővítette a nézőteret, további 400 fő befogadására alkalmas. „Előreláthatóan Slovan-drukkerek is jönnek, így biztonsági intézkedéseket is foganatosítunk. A Surány elleni győztes bajnoki után háromnapos pihenőt adtunk a játékosoknak, a múlt hét közepén kezdtük meg a mai összecsapásra a felkészülést. Sajnos, tapasztalt labdarúgónk, Michal Kubala, aki annak idején a pozsonyi kékeknél is szerepelt, sérült, kétséges a játéka. De a labda gömbölyű, senki se vegye hencegésnek, nem adjuk olcsón a bőrünket”– jegyezte meg Urbán Ferenc klubmenedzser. A nagyölvediek némi előnye, hogy a hétvégén pihentek.Csak dióhéjban a fővárosi égszínkékekről: nem kevesebb, mint 48 évadot tudhatnak maguk mögött az egykori csehszlovák ligában. A prágai Sparta és a Slavia után a harmadik legeredményesebb csapat volt abban a mezőnyben.  A nagyölvediek az érsekújváriak, a Senica és a Spišská Nová Ves kiverésével, míg a Slovan a Vranov nad Topľou, az Oravské Veselé és a Slovenské Ďarmoty búcsúztatásával jutott a nyolcaddöntőbe.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?