Ma kupameccset játszik a DAC

<p>Ma délután (17.00) az eperjesieket fogadja a DAC a labdarúgó Slovnaft Cup 5. fordulójában. &bdquo;Rendkívül komolyan vesszük ezt a meccset, számunkra a kupa duplán presztízskérdés, hiszen a Slovnaft a névadó szponzor.</p>

Tovább akarunk jutni az eperjesiek ellen” – hangsúlyozta Németh Krisztián, a DAC technikai igazgatója. Eltiltás miatt nem játszhat Kwin, aki a múltkori kupameccsen a Stráňavy otthonában piros lapot kapott, Szarkára, Pačindára és Michalíkra azonban számíthat Tomislav Maric vezetőedző. A sárga-kékek az eddigi idei kupameccseiket idegenben játszották. „Örülünk, hogy végre hazai pályán is bemutatkozhatunk a kupában. Ott szeretnénk folytatni, ahol a zsolnaiak elleni bajnokin abbahagytuk” – mondta a sportigazgató. A továbbjutás egy meccsen dől el, döntetlen esetén nincs hosszabbítás, azonnal tizenegyesek következnek. Ha a DAC továbbjut, a negyeddöntőben a zsolnaiakkal találkozik, a meccset Zsolnán játszanák. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?