Luxemburg - Szlovákia 2:1

<p>Szégyen és pofon - így értékelték a szerda esti Luxemburg - Szlovákia focimeccset. A Josy Barthel stadionban Vladimír Weiss védencei  Erik Jendrišek góljával ugyan vezettek a második félidőig, de az 58. percben csereként beálló Daniel Da Mota a 60. percben egyenlített, majd a 81.-ben újabb gólt adott.</p>

Luxemburg - Szlovákia 2:1 (0:0)
Gól: 60., 81. Da Mota - 55. Jendrišek,
sárga lap: Weiss, Šesták
Játékvezetők: Thual - Harchay, Stien (franciák), 862 néző.

Luxemburg: Joubert - Schnell, Blaise (36. Martino), Hoffmann, Mutsch - Gerson, Payal, Peters (58. Da Mota), Bettmer, Leweck - Joachim (90. Siebenaler)
Szlovákia: Mucha (77. Kello) - Pekarík (68. Kubík), Pečalka, Ďurica, Hubočan (40. Šesták) - Weiss (64. Stoch), Karhan, Kucka (64. Zabavník) - Hamšík, Nemec, Jendrišek

Visszhangok
Vladimír Weiss: Nem akarom tragédiaként értelmezni ezt a végeredményt, mivel olyan körülmények közt játszottunk, amilyenek közt. Gyakorlatilag nem is láttam a két gólt, amit kaptunk. De a gyenge teljesítményt semmi sem menti, mert Luxemburgban győzni kellett volna. Már nincs mit értékelni, de a hazaiaknak gratulálok nagy győzelmükhöz.

Mário Pečalka: Nehéz szavakat keresni egy ilyen meccs után. Csak azt mondhatom, minden rossz volt, az időjárás, a pálya, a mi játékunk.

Erik Jendrišek: A veszteség elszomorít bennünket, rendes pofont kaptunk, remélem, ettől felébredünk.

Ján Ďurica: Nincs mire kibeszélni magunkat, mert a feltételek mindkét csapat számára azonosak voltak. Eg dolog a köd és az egyenetlen terep, egy másik pedig a mi teljesítményünk.

Peter Pekarík: A luxemburgi védelem nagyon jül zárt. A kapujukig nem is láttam el. Igényes feltételek voltak, de ez nem ment fel bennünket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?