Lökdösődtek a DAC-vezetők?

Eperjes/Dunaszerdahely |

<p>A hazai győzelemmel végződött DAC–Prešov Corgoň ligás labdarúgó-mérkőzés után elszabadultak az indulatok a dunaszerdahelyi stadion folyosóján.</p>

Az incidensről az eperjesi klub honlapja és a Šport napilap közölt részleteket.

„Dunaszerdahelyen nem volt minden kóser – nyilatkozta a 1fctatran.sk weboldalnak Ján Papaj, az eperjesiek csapatkapitánya. – Fogalmam sincs, miért érvénytelenítette a bíró Bognár egyenlítő gólját, de nem akarok kifogásokat keresni. Két védelmi hiba után két gólt kaptunk, így hiába vezettünk, pont nélkül távoztunk. A saját szememmel láttam, hogy a meccs után a hazai klub alelnöke, Antal Barnabás meglökte a kapusunkat, Jakub Divišt. Szerettem volna, ha ez bekerül a jegyzőkönyvbe is, de a játékvezetők végül csak azt írták bele, hogy lökdösődés volt az öltözők előtt, de a tettest nem tudják azonosítani. Azt is jegyzőkönyvbe vetettük, hogy Antal alelnök a meccs alatt vulgárisan szidta a kispadunkat, s azt is, hogy a második hazai gól után a labdaszedők sosem adták vissza idejében a labdát.”

Antal Barnabás a Šport napilap hasábjain tagadta a személyét érintő vádakat: „Senkit nem löktem meg, ez hazugság. Megnyertük a meccset, ezért nem volt okunk rá, hogy dühösek legyünk, az eperjesiek viszont nagyon idegesek voltak, és provokáltak. A mérkőzés alatt és után is hallgathattuk, hogy kib…tt k..a magyarok vagyunk, menjünk a p….ba. Ez nemzetgyalázásnak számít, bele is írtuk a jegyzőkönyvbe. Most az egészet ellenünk akarják fordítani? Mi is neheztelhetnénk a bíróra, hiszen két jogos tizenegyest sem fújt le a javunkra, amikor Gašparíkkal és Filóval szabálytalankodtak. De mi a nagyszombatiak elleni mérkőzés után sem panaszkodtunk, pedig egy kitalált büntetőt ítéltek ellenünk.”

Németh Krisztián, a DAC másodedzője lapunk megkeresésére elmondta, hangos szóváltás valóban volt, tettlegességre azonban nem került sor a meccs után. „Felfokozott hangulatú mérkőzés volt, mert mindkét csapat számára nagy volt a tétje. Az eperjesiek csalódottak voltak, de meg lehet őket érteni. A pályáról lefelé jövet mindennel bajuk volt, idegesek voltak. Szóváltás tényleg volt a meccs után, de semmiféle lökdösődés nem, senki nem lökött meg senkit. Szerintem feleslegesen fújják fel az ügyet az eperjesiek, mi már ezzel nem is törődünk, inkább a következő, a Dubnica elleni meccsünkre összpontosítunk” – jelentette ki Németh Krisztián. (šport, bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?