Liptószentmiklóson folytatja a nagyszombati Spartak magyar hátvédje

Tumma

Kölcsönben Liptószentmiklóson tölti a tavaszi szezont Tumma Gergely, a nagyszombati Spartak labdarúgócsapatának középhátvédje.

Tumma Gergely távozásáról a múlt héten kezdett cikkezni több szlovák portál, de a feketenyéki származású játékos  lapunk megkeresérére elmondta: a szerződéshosszabbítás, majd azt követően egy féléves kölcsönjáték ugyanúgy a lehetőségek között van.

Végül utóbbi opció érvényesült, a 23 éves középhátvéd egy évvel, a 2023/24-es szezon végéig meghosszabbította szerződését a Spartaknál, majd a Fortuna Ligában sereghajtó liptószentmiklósiak csapatához került kölcsönbe.

„Volt lehetőségem az eligazolásra, de végül a hosszabbítás és a kölcsönjáték mellett döntöttem, és örülök, hogy így alakult. Tíz éve játszom a Spartakban, és amikor elképzeltem, hogy befejezem itt, az nem volt jó érzés. A nyáron visszatérekˮ – idézi a nagyszombatiak klubhonlapja Tummát.
A játékos az őszi szezonban csak három bajnokin lépett pályára, sérülés is hátráltatta a visszatérésben.

Új csapata az utolsó helyen áll a szlovák bajnokságban és jelentős, hétpontos lemaradásban van az utolsó előtti szakolcai együttes mögött.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?