Lipčák és Gomes érkezik?

Rimaszombat. Zavartalanul halad a felkészülés a labdarúgó Corgoň Liga újoncánál. Amint azt Sebő Lászlótól, a gömöriek menedzserétől megtudtuk, mind a 26 játékos egészséges, sérülések nem hátráltatják a munkát.
„Egyelőre senki sem távozott, és új szerzemények sem érkeztek.

Rimaszombat. Zavartalanul halad a felkészülés a labdarúgó Corgoň Liga újoncánál. Amint azt Sebő Lászlótól, a gömöriek menedzserétől megtudtuk, mind a 26 játékos egészséges, sérülések nem hátráltatják a munkát.

„Egyelőre senki sem távozott, és új szerzemények sem érkeztek. Elárulhatom azonban, hogy tárgyalunk a Petržalka kapusával, Martin Lipčákkal, s az egykori Slovan-csatárral, a brazil Luis Fabio Gomes-zel is. Reméljük, sikerül megegyeznünk.” A ligeti kapus a téli felkészülést a szintén a kiesés ellen küzdő Inter csapatában kezdte el, de könnyen lehet, hogy a tavasszal éppen a rivális rimaszombatiaknál folytatja. A brazil játékos legutóbb a csehországi Zlín gárdájában szerepelt, ám sérülése után nem került vissza a kezdőcsapatba. Gomes ügyében legkésőbb január 31-ig várható döntés, mert Csehországban akkor jár le az átigazolási időszak.

Peter Zelenský edző védenceire zsúfolt hét vár, hiszen keddtől szombatig mindennap mérkőzést játszanak. A gömöriek ellenfele a Báč, a Slovan, a Trebišov, valamint a magyarországi Vasas és a REAC lesz. „Összeállítottunk két, nagyjából egyforma erősségű csapatot, ezek felváltva szerepelnek majd. Minden futballistának játéklehetőséget kell adnunk, hogy aztán lehessen válogatni. Egyelőre nem játszunk Rimaszombatban, a műfüves pályákat részesítjük előnyben” – mondta Sebő László, és hozzátette, február első hetére többé-kevésbé ki kellene alakulnia a végleges keretnek. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?