Lesz meglepetés?

Ma játsszák a selejtező első fordulójának visszavágóit a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Amint az eredmények mutatják, az odavágón több váratlan meglepetés született. Most is számítani lehet ilyesmire.
A PROGRAM: Pjunik Jereván (örmény)–Tampere United (finn) 17 ó (1.

Ma játsszák a selejtező első fordulójának visszavágóit a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Amint az eredmények mutatják, az odavágón több váratlan meglepetés született. Most is számítani lehet ilyesmire.

A PROGRAM: Pjunik Jereván (örmény)–Tampere United (finn) 17 ó (1. meccs: 4:0), Zsenisz Asztana (kazah)–Sheriff Tiraszpol (moldáv) 17 ó (1:2), Belscsina Bobrujszk (fehérorosz)–Portadown (észak-ír) 18 ó (0:0), B36 Torshavn (feröer-szigeteki)–Torpedo Kutaiszi (grúz) 20 ó (2:5), Akranes (izlandi)–Zseljeznicsar (bosnyák) 20.15 ó (0:3), Barry Town (walesi)–Skonto Riga (lett) 20.30 ó (0:5), Dinamo Tirana (albán)–Kaunas (litván) 21 ó (3:2), Vardar Skopje (macedón)–Dudelange (luxemburgi) 21 ó (1:1), APOEL Nicosia (ciprusi)–Flora Tallinn (észt) 21 ó (0:0) Shelbourne (ír)–Hibernians (máltai) 21.05 ó (2:2)

A FOLYTATÁS, a 2. forduló (július 31., augusztus 7.) párosítása: Zalaegerszeg–NK Zagreb (horvát), Dinamo Kijev (ukrán)–Tampere United vagy Pjunik Jereván, Sparta Praha (cseh)–Torpedo Kutaiszi vagy B36 Torshavn, FC Bruges (belga)–Dinamo Bucuresti (román), Boavista (portugál)– Hibernians vagy Shelbourne, Sheriff Tiraszpol vagy Zsenisz Asztana–Grazer AK (osztrák), Bröndby (dán)–Kaunas vagy Dinamo Tirana, Maccabi Haifa (izraeli)–Portadown vagy Belscsina Bobrujszk, Dudelange vagy Vardar Skopje–Legia Warszawa (lengyel), Lilleström (norvég)–Zseljeznicsar vagy Akranesz; Maribor (szlovén)–Flora Tallinn vagy Apoel Nicosia, Skonto Riga vagy Barry Town–Levszki Szófia (bolgár), Hammarby (svéd)–Partizan Beograd (jugoszláv), Žilina (szlovák)–Basel (svájci). (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?