Lesz magyar érem?

Belgrádban ma kezdődik az 50. kötöttfogású birkózó Európa-bajnokság. Szlovákiát két sportoló, Bátky Attila (84 kg) és Roman Meduna (96) képviseli. „Sikeres volt a felkészülés, Fehéroroszországban, Lengyelországban és Magyarországon edzőtáboroztunk.

Belgrádban ma kezdődik az 50. kötöttfogású birkózó Európa-bajnokság. Szlovákiát két sportoló, Bátky Attila (84 kg) és Roman Meduna (96) képviseli. „Sikeres volt a felkészülés, Fehéroroszországban, Lengyelországban és Magyarországon edzőtáboroztunk. Védenceim biztató formában várják a viadalt, remélem, jobban szerepelnek majd, mint egy éve, amikor már a csoportküzdelmek során elvéreztek” – mondta Zdenek Chára vezetőedző. Csak a rend kedvéért, tavaly Meduna 10., Bátky 12. lett. „Sajnos, két hétig bordasérüléssel küszködtem, de szerencsére már rendbejöttem. Mindenképpen az első hat közé akarok jutni” – nyilatkozta Bátky Attila, aki a 2000-es Eb-n érte el eddigi legjobb eredményét, a negyedik helyen végzett.

Vérmesebb reményekkel utazott a szerb fővárosba az Oláh Tibor (55 kg), Bóna László (60), Nagy Balázs (66), Bárdosi Sándor (74), Kiss Balázs (84), Virág Lajos (96), Deák Bárdos Mihály (120) összeállítású magyar csapat. Komáromi Tibor szakágvezető legalább egy dobogós helyezésre számít: „Deák Bárdosnak és Bárdosinak van reális esélye éremre, de a többiektől is jó birkózást és egy-két értékes eredményt várok. Elsődleges szempont a felmérés, hol tartunk a többiekhez képest, hiszen az idei legfontosabb cél az októberi világbajnokság, ahol már olimpiai kvótákért megy a küzdelem.” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?