Lendületes fiatalok

Pozsony. Hullámzó teljesítményt nyújt tavasszal a címvédo Inter. Enek ellenére továbbra is versenyben van az UEFA Kupa-szereplést biztosító második helyért.

Paulík (jobbról) Trhaneík mellett kapura tör az Inter–Žilina (2:0) találkozónTASR-felvétel Pozsony. Hullámzó teljesítményt nyújt tavasszal a címvédo Inter. Enek ellenére továbbra is versenyben van az UEFA Kupa-szereplést biztosító második helyért. Jozef Barmoš vezetoedzo – Jozef Bubenkót váltotta fel – az újonc Dubnicától elszenvedett hazai vereséget követoen úgy döntött, zöld utat biztosít a saját nevelésu fiataloknak. Jól tette.

A ligetiek elleni rangadón Stanislav Angelovie, Augustín Paulík, Marek Eech és Juraj Halenár kapott helyet a kezdocsapatban. Valamennyien kitettek magukért, s nagy érdemük volt a meglepoen biztos, háromgólos gyozelemben. A zsolnaiakkal vívott találkozón Angelovie sérülés miatt hiányzott, ám a többiek ismét jeleskedtek. Halenár szinte minden megmozdulása veszélyes volt. A pozsonyi vezetoknek be kell látniuk, hogy a technikás támadó lényegesen jobb teljesítményt nyújt, mint a nagy dérrel-dúrral beharangozott idegenlégiósok, a közép-afrikai Alias Lembakoali és a jugoszláv Szasza Micsovics. A középpályán Eech és Paulík fáradhatatlannak bizonyult. Természetesen vannak még boven hiányosságaik az ifjú tehetségeknek, de ha rutint szereznek, hamarosan a sárga-feketék kulcsemberivé nohetik ki magukat.

Pénteken a zsolnaiak a pasienkyi stadionban nem sokat mutattak, ds a végén örülhettek, hogy 0:2-vel megúszták. Játékukra rányomta bélyegét, hogy hét közben alaposan megünnepelték a bajnoki aranyérmet. Egyedül Marek Mintál dicsérheto, a mesterlövészek listáját 20 találattal vezeto középpályás azért is igyekezett, mert a lelátón több külföldi klub vezetoi figyelték árgus szemekkel minden megmozdulását.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?