Legalább egyszer nyerni

Vágsellye/Nagymihály/Budapest. Roppant erős ellenfelek látogatnak Szlovákiába a női kézilabda EHF Kupa 3. fordulójának mai összecsapásaira: Mátyusföldön (16.30) a dán Viborg, Nagymihályban (18.00) a német Buxtehude szerepel.

Vágsellye/Nagymihály/Budapest. Roppant erős ellenfelek látogatnak Szlovákiába a női kézilabda EHF Kupa 3. fordulójának mai összecsapásaira: Mátyusföldön (16.30) a dán Viborg, Nagymihályban (18.00) a német Buxtehude szerepel. „Egyértelműen a Viborg a párharc esélyese, de nemegyszer már meggyőződ-tünk arról, hogy mindenkivel képesek vagyunk felvenni a harcot. Hatalmas siker lenne, ha otthonunkban legyőznénk kiváló ellenfelünket” – mérlegelte csapata esélyeit Darina Braunová, a Duslo Šaľa edzője. „Alaposan felkészültünk a Bundesliga jelenlegi ötödik helyezettjéből, amely a találkozó esélyese, mi azonban nyerni szeretnénk” – nyilatkozta Pavol Mačičák, a Iuventa Michalovce klubmenedzsere.

Ugyanebben a kupában a Győr a román Vilcea ellen próbál szerencsét (szombat 18.00), a KEK-ben a Vác mindkét mérkőzését otthon vívja a norvég Byaasennel (szombaton 17, vasárnap 11 órakor). Vasárnap lép pályára mindkét magyar BL-résztvevő is: a bajnok Dunaferr hazai környezetben fogadja a spanyol Valenciát (18.00), a Ferencváros a norvég Larvik vendége lesz (16.15).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?