Lampard marad a ManCitynél

<p>Nyárig nem csatlakozik</p><p>a New York City FC-hez Frank Lampard, a World Soccer szerint Ronaldo volt a legjobb tavaly, Bale nem tér vissza</p><p>Angliába.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

A focivilág híreiből válogattunk.

Még fél év

Frank Lampard június 30-ig, vagyis a mostani bajnokság végéig az angol bajnok Manchester City labdarúgója marad.

A 36 éves középpályás múlt nyár óta az észak-amerikai ligában (MLS) idén bemutatkozó New York City FC játékosa. Tengerentúli klubja eredetileg 2014 végéig engedte át a manchesteri együttesnek, amelynek Lampard teljesítményével roppant elégedett vezetői elérték, hogy az amerikaiak további fél évvel meghosszabbítsák a kölcsönadási szerződést. Manuel Pellegrini, a City vezetőedzője hosszú ideje szorgalmazta, hogy Lampard december után is maradhasson az együttesnél.

Bale nem eladó

Nem vált klubot Gareth Bale sem. Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke kijelentette, semmi pénzért nem adná el az együttes walesi futballistáját.

A klub első embere így reagált a Marca című sportnapilapnak azokra az értesüléseire, miszerint a Manchester United szeretné megszerezni a villámgyors szélsőt, akiért közel 100 millió eurót fizetett tavaly a Real Madrid.

„Ahogyan Cristiano Ronaldo nélkül, úgy Bale nélkül sem tudom elképzelni a Realt. Semmiféle ajánlatot nem kaptunk érte, ennek pedig egyszerű oka van, a klubok tisztában vannak vele, hogy Bale soha nem fog távozni” – nyilatkozta Pérez.

CR7 a legjobb

A királyi gárda portugál sztárja Pérez dicsérő szavai mellett egy másik elismerést is bezsebelt: az angol World Soccer magazin szavazásán címét megvédve lett 2014 legjobb labdarúgója. Cristiano Ronaldo 2008 és 2013 után harmadszor nyert a havilap által kiírt voksoláson, amelyen újságírók és szakértők vettek részt a világ minden tájáról.

A 29 éves portugál sztár mögött Manuel Neuer, a Bayern München világbajnok német kapusa végzett a második, Lionel Messi, az FC Barcelona argentin támadója pedig a harmadik helyen.

Új edző a West Bromnál

Tony Pulis lett a hétfőn menesztett vezetőedző, Alan Irvine utódja az angol Premier League-ben szereplő West Bromwichnál. A korábban a Stoke Cityt és a Crystal Palace-t is irányító 56 éves Pulis 2,5 éves szerződést írt alá a kiesés elő menekülő klubbal.

A tréner tegnap még csak a lelátóról figyelte leendő csapatát, amely az eddigi másodedző, Rob Kelly irányításával 1:1-et játszott a West Ham otthonában.

Le a színészekkel

A Southamptonban 2:0-ás vereséget szenvedő Arsenal menedzsere, Arséne Wenger kikelt a műesést bemutató labdarúgók ellen. „A meccsek után a szövetségnek el kellene tiltania a színészkedőket, ha egyértelműen bebizonyosodik, hogy be akarták csapni a játékvezetőt. Ez az egyetlen megoldás” – hangsúlyozta Wenger.

A műesések problémája azután került ismét előtérbe, hogy decemberben a Chelsea három játékosa – Cesc Fábregas, Diego Costa és Willian – is sárga lapot kapott színészi alakításáért. (MTI, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?