Lampard dühös, James pedig Vassellt védi

A mérkőzés utáni nyilatkozatok is tükrözik, milyen feszültség volt a két csapat játékosaiban és szakvezetőiben.
Luiz Felipe Scolari (a portugálok szövetségi kapitánya): Rengeteget szenvedtem a meccs alatt a kispadon, az izgalmak miatt kénytelen leszek megvizsgáltatni a szívemet. Megszenvedtünk a győzelemért.

A mérkőzés utáni nyilatkozatok is tükrözik, milyen feszültség volt a két csapat játékosaiban és szakvezetőiben.

Luiz Felipe Scolari (a portugálok szövetségi kapitánya): Rengeteget szenvedtem a meccs alatt a kispadon, az izgalmak miatt kénytelen leszek megvizsgáltatni a szívemet. Megszenvedtünk a győzelemért. Ami Ricardo tizenegyesét illeti: klubjában, a Sportingban is ő lövi a büntetőket, és én még soha nem láttam őt hibázni, edzésen sem. Meg akarjuk nyerni a tornát, ezért mindegy, hogy ki lesz az ellenfelünk a négy között: aki az utunkba kerül, azt le kell győznünk.

Ricardo (a portugál kapus kesztyű nélkül védte a büntetőket): Már korábban eldöntöttem, hogy én lövöm az egyik tizenegyest. Vassel büntetőjének hárítása pályafutásom legfontosabb védése volt.

Sven-Göran Eriksson (az angol szövetségi kapitány): Drámai találkozó volt. Az igaz, hogy rontottunk a büntetőknél, de a csapatom fantasztikus volt ezen a meccsen, nem lehet panaszom senkire.

Michael Owen: Csalódottak vagyunk, mert mindig történik valami a büntetőrúgásoknál. Nagy tornákon nem tudunk nyerni. Sajnos ez van.

Frank Lampard: A játékvezető hibázott, amikor érvénytelenítette Sol Campbell gólját. Nem történt semmilyen szabálytalanság, Sol semmit sem követett el. Többen is megnéztük a visszajátszást, és így is azt mondom: szabályos volt a gól, a partjelző szerint is, akit a játékvezető felülbírált. Nekünk kellett volna továbbjutnunk.

Gary Neville: Az egész stadionban csak Urs Meier gondolta úgy, hogy szabálytalanság történt a gól előtt. Campbell nem is volt a kapus közelében.

David James: Nem Darius Vassell hibázott a büntetőnél, hanem Ricardo hárított bravúrral. Az, hogy utána a portugál kapus bevette a hálómat, nagyon bosszant.

David Beckham: A rossz talaj miatt hibáztam el a büntetőt. Az edzésen mindkét kapunál gyakoroltuk a 11-eseket, és azt tapasztaltuk, hogy nem tudunk tökéletesen kitámasztani. Ami Campbell gólját illeti: a partjelző szerint szabályos volt a találatunk, így meg is indult a középkör irányába. Sajnos a játékvezető döntése volt a mérvadó. De nem keresek kifogásokat, gratulálok a portugáloknak! (mti, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?