Lakatoš lett a nyerőember

Myjava. Hazai pályán elszenvedett legutóbbi kudarca után szombaton délután idegenben javított őszi mérlegén a III. liga nyugati csoportjának Duna-parti újonca. A komáromiak szakvezetői ugyan ezúttal sem számíthattak sérüléssel bajlódó kapusaikra, Šutlákra és Pletznerre, akiket azonban a fiatal Tóth jól helyettesített.

Myjava. Hazai pályán elszenvedett legutóbbi kudarca után szombaton délután idegenben javított őszi mérlegén a III. liga nyugati csoportjának Duna-parti újonca. A komáromiak szakvezetői ugyan ezúttal sem számíthattak sérüléssel bajlódó kapusaikra, Šutlákra és Pletznerre, akiket azonban a fiatal Tóth jól helyettesített. Nagy rössel kezdtek a vendéglátók. Már a 3. percben megszerezték a vezetést, szögletrúgás után Hesek talált a vendégek hálójába. A 34. percben Michalovič növelhette volna a Myjava előnyét, ám lövése a kapufán csattant. A „violák” az első játékrészben nagyon visszafogottan futballoztak. Ebben az is közrejátszott, hogy a hazaiak durván futballoztak. A 43. percben Krupník Uzolát hozta helyzetbe, a komáromi csatár gyengécske lövése nem okozott gondot a vendéglátók hálóőrének. A második félidőben nagyobb fordulatszámra kapcsoltak a vendégek. A 48. percben Krupník szabadrúgására jó ütemben érkezett Otočka, aki fejjel kiegyenlített. Négy perc elteltével ismét a komáromiak előtt adódott gólszerzési lehetőség. Az 52. percben Otočka remekül tálalt a védők gyűrűjéből kimozduló Uzolához, akit azonban Solnička, a vendégek kapusa földre terített. Santa játékvezető nem habozott, piros lappal büntette a vétkest. Solnička helyébe Býba került, aki a 64. percben Uzola gólhelyzeténél jeleskedett. A 71. percben a sérült Matúšt Lakatoš váltotta fel a vendégcsapatnál, ami az eredmény alakulásánál döntő momentumnak bizonyult. A mezőny legalacsonyabbik játékosa ugyanis első labdaérintésre, szögletrúgás után a 72. percben a hálóba célzott. A vendégcsapat nyerőembere, Lakatoš két perccel később ismét a figyelem fókuszába került. Ezúttal Nagy Jenőt szöktette, aki a kivetődő hazai kapus teste alatt a kapuba gurított. Nagy a 90. percben növelhette volna csapata előnyét, ám elhibázta a ziccert. A hosszabbításban Batla sem tudta góllá érlelni helyzetét. Megérdemelten győzött a vendégcsapat, mely játékával, eredményességével igazolta, hogy mezőny üde színfoltjává változott. MYJAVA/TURÁ LÚKA–KOMÁRNO 1:3 (1:0). Gólok: 3. Hesek, ill. 48. Otočka, 72. Lakatoš, 74. Nagy J. Sárga lap: Kvasnica, ill. Otočka, Uzola. Piros Lap: Solnička (Myjava/T. Lúka). Játékvezető: Santa, 200 néző. KFC KOMÁRNO: Tóth–Kökényesi (46. Šupka), Otočka, Zlatohlávek, Spál, Kamendy, Krupník, Matúš (71. Lakatoš), Batla, Nagy Jenő, Uzola. (littva)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?