LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA

Budapest. Kedden kora este a labdarúgó Magyar Kupában két negyeddöntő mérkőzést játszottak. A várakozásnak megfelelően az MTK és az FTC – ha nehezen, de – bejutott a legjobb négy közé.
MTK–DUNAFERR 3:2 (2:2), góllövők: Silva (2.), Ferenczi (37. – 11-esből), Illés (51.), ill. Nikolov (24.) és Lengyel (34.).

Budapest. Kedden kora este a labdarúgó Magyar Kupában két negyeddöntő mérkőzést játszottak. A várakozásnak megfelelően az MTK és az FTC – ha nehezen, de – bejutott a legjobb négy közé.

MTK–DUNAFERR 3:2 (2:2), góllövők: Silva (2.), Ferenczi (37. – 11-esből), Illés (51.), ill. Nikolov (24.) és Lengyel (34.). Játékvezető: Saskőy; 800 néző. MTK: Hajdu–Molnár, Győri, Elek (46. Szmiljanics), Füzi–Czvitkovics (78. Andronics), Zavadszky (46. Rednics), Jezdimirovics, Illés–Ferenczi, Silva; DUNAFERR: Bita– Zsók, Pintér (66. Rompos), Vaskó, Rozsi–Nikolov, Klement, Medics, Buzás (85. Csehi)–Lengyel, Drob-njak (78. Lajtos).

FTC–ZTE 2:0 (0:0). Góllövők: Tököli (77.), Penksa (92.). Játékvezető: Szarka; 5000 néző. FTC: Szűcs–Vukmir, Dragóner, Balog– Kriston, Lipcsei, Kapics, Szkukalek (65. Keller)– Penksa, Tököli (82. Sowunmi), Leandro; ZTE: Turi– Kocsárdi (83. Babati), Urbán, Szabó, Szamosi–Faragó (81. Koplárovics), Ljubojevics, Molnár, Balog (80. Nagy), Egressy–Kenesei.

A mai műsor, 14.00: Debrecen–Sopron; 14.30 BKV Előre–Siófok. (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?