LABDARÚGÁS

MOSZKVA. A szombati UEFA Kupa-sorsolást követően Genfben találkoztak a Hapoel Tel Aviv és a Lokomotív Moszkva vezetői. Megegyeztek abban, hogy a mérkőzésekre november 20-án és december 4-én kerül sor. Az izraeliek beleegyeztek abba, hogy a visszavágót nem Moszkvában játsszák.

MOSZKVA. A szombati UEFA Kupa-sorsolást követően Genfben találkoztak a Hapoel Tel Aviv és a Lokomotív Moszkva vezetői. Megegyeztek abban, hogy a mérkőzésekre november 20-án és december 4-én kerül sor. Az izraeliek beleegyeztek abba, hogy a visszavágót nem Moszkvában játsszák. Az oroszok Rosztovban vagy Mahacskalában szeretnék megrendezni az összecsapást. A Hapoel illetékeseinek nem számít, hogy az utóbbi helyszín közel van a csecsen határhoz. Mint ismeretes, az első fordulóban a Glasgow Rangers megtagadta, hogy biztonsági okok miatt Mahacskalában a hazai csapat ellen pályára lépjen. Az UEFA elfogadta a skótok kérését, így semleges helyszínen találkozott a két csapat.BELGRÁD. Tizenketten megsérültek a lelátón kirobbant verekedésben a jugoszláv labdarúgó-bajnokság belgrádi rangadóján. A Crvena zvezda és a Partizan szimpatizánsai feszítővasakkal és botokkal estek egymásnak. – Három személyt súlyos fej-, illetve mellkasi sérülésekkel hoztak be, de egyikük állapota sem életveszélyes – mondta az Anlave klinika főorvosa. LONDON. Az angol főváros William Hill fogadóirodája szerint a Real Madrid a legesélyesebb a labdarúgó Bajnokok Ligája megnyerésére. A spanyol csapatra a BL második csoportkörének pénteki sorsolása után 5:2 arányú oddsszal lehet fogadni. A további tétszorzók: – Manchester Utd. (angol) 5:1 – Bayern München (német), Juventus (olasz) 13:2-13:2 – FC Barcelona (spanyol), Deportivo La Coruna (spanyol) 10:1-10:1 – FC Liverpool (angol), AS Roma (olasz) 14:1-14:1 – Arsenal (angol) 18:1 – Panathinaikosz (görög) 28:1 – FC Porto (portugál) 33:1 – Bayer Leverkusen (német) 40:1 – Galatasaray (török), FC Nantes (francia), Sparta Praha (cseh).BÉCS. Három válogatott játékos – Dietmar Kühbauer, Roland Kirchler és Eduard Glieder – is élesen bírálta Beppo Mauhartot, az Osztrák Labdarúgó Szövetség (ÖFB) elnökét. A futballisták úgy érzik, hogy az ÖFB lejáratja őket, amiért nem vállalták az utazást Tel-Avivba, az Izrael elleni világbajnoki selejtezőre. – Mauhart úr a mérkőzés előtt még úgy nyilatkozott, hogy senkinek sem származik később baja abból, ha nem lép pályára – mondta a többiek nevében is Kühbauer. – Sajnos ezt az ígéretét elfelejtette. Nagyon rosszulesett, amikor az Izraelben elért bravúros döntetlen után kijelentette, hogy a jövő csapatát látta a pályán, és a jövőben nincs szükség azokra, akik otthon maradtak. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?